Get ready for the success…

Email: hello@example.com

Besplatan hosting za male sajtove

Besplatan hosting sa SSL sertifikatom smo omogućili svakom klijentu koji kod nas naruči izradu malog sajta za firmu.

Šta je povod za besplatan hosting?

Šteta je da naši klijenti za mali sajt koji nema ni 50mb plaćaju 2000 dinara godišnje nekoj domaćoj hosting firmi od kojih ni jedna osim MTS-a ne nudi pakete za hosting malog sajta od npr. 500 din godišnje, već takve sajtove hostuje na paketima na kojima ima prostora za najmanje 20 takvih sajtova.

U poslednjih par godina je trend da sve hosting firme povećanje cene hostinga pravdaju povećanjem prostora na disku koji iz ugla onog čiji je sajt ostaje neiskorišćen. Tako bi vlasnik malog sajta morao da plaća resurse koje ne koristi.

Da bi smo sprečili da novac odlazi uzalud, klijentima koji kod nas naruče izradu malog sajta pružamo mogućnost besplatnog hostinga sajta urađenog kod nas.

Kako se to isplati?

Kako je takav sajt statički, on zauzima malo prostora, troši malo memorije, ne zahteva velike resurse servera, nema potrebe za dodatnim ažuriranjem kao CMS sajtovi, te se stoga može besplatno hostovati na našim serverima.

Ova usluga našim klijentima donosi uštedu od najmanje 10.000 dinara za par godina hostinga za sajt.

Ukoliko Vam je sajt radio neko drugi, a sajt ima oko 50mb, možete značajno uštedeti na hostingu tako što ćete svoj sajt premestiti na MTS hosting.