Get ready for the success…

Email: hello@example.com

Besplatna izrada online prodavnice

Veoma je teško zamisliti da možete dobiti besplatno izrada online prodavnice ali ukoliko nastavite sa čitanjem teksta shvatićete da je to moguće u koliko se registrujete na platformu koje vam omogućuje da u park likova pokrenete svoj online shop.

Ipak svaka online prodavnica zahteva određena investicije a po pravilu one su od nekoliko stotina pa čak i preko 1.000 i više evra. Za naše uslove, ljudi uvek su želeli da se uštedi novac pa je iz tog razloga što je više moguće od lagana izrada sajta a pogotovo online prodavnica. Ipak vreme i nove tehnologije uslovljavaju način prodaje pa ukoliko ne posedujete online prodavnicu oseti ćete to na ma njoj zaradim.

Zato je trenutak, to jest poslednja šansa da već sada razmislite o vašoj budućnosti i pređete na online poslovanjem. Jedna stvar koja je dama važno napomenuti jeste da je bilo da ste platili izradu sajta za online prodaju ili to planirate da uradite je da svaki sajt zahteva i tehničko održavanje a to podrazumeva ažuriranje sistema u kome sajt napravljen i bez obzira na to koliko vam deluje da možete samostalno održavati sajt ipak to u velikom broju slučajeva nije moguće već je potrebno vremena vreme angažovati programera koji je radio sa ovim ili neku drugu stručnu osobu koja će vam ažurirati i sređivati tehničkih problema koje mogu nastati na sajtu iz tog razloga najbolja varijanta da uzmete pretplatna verziju kojoj nema te čak ni osnovne izdatke za izradu sajta već samo plaćate mesečno održavanje od prosečna 4.000 rsd. Ako preračunate taj iznos u eur dobijete cifru oko 30 eur mesečno. Uz ovakav sistem računajte da ćete početni 1.000 eur koliko bi hteo u svakom slučaju trebalo da platite svoju online prodavnicu imati i prodavnicu i održavanje prodavnice kao i hosting cele tri godine naravno računajte da vam se ovo isplati pa je preporuka svima koji žele dada jednostavno plaća pretplatu jer bi svejedno morali redovno ili periodično angažovati programera za ispravke na sajtu koje su neminovna. Ne baš ćemo mi na primer a to je kada se tokom 2015 i 2016 godine povećavao broj korisnika mobilnih telefona sajtovi koji nije su bili urađeni u responzivna modu to jest prilagođenom svim uređajima su dobili upozorenja od google-a da je potrebno da prilagode svoje sajtove kako bi korisnici mobilnih uređaja mogli nesmetano da koristi njihov sajt oni koji nisu to uradili vremenom su izgubili poziciju na google a takođe i fali mi prodaju jer korisnici ne vole da imaju loše iskustvo na sajtu koje nije prilagođen mod na telefonu.

Takođe tehnologije koje se razvijaju zahteva je konstantno prilagođavanje sajta kako bi ispunili zahteve modernih uređaja i zanemarivanje tih ispravki dovodi do problema u radu sajta a i u prodaji. To su samo neki od primera gde ćete svađati koliko je bitno da osim izrade sajta, sajt se i održavam pa je iz tog razloga korišćenje platforme koja ima sve elemente sajta gotove veoma korisno stvar. Odaberite i testirajte svoj sajt mesec dana besplatno.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *