Uvek najbolje usluge izrade i održavanja sajtova
Telefon: 064/957-64-82

Bunus i besplatan kredit uz Maxi mobile 068 broj

Maxi mobile se pojavio pre više od tri godine i ideja je bila imati poseban pozivni broj uz korišćenje Vipove infrastrukture i posebne bonuse kojima se nagrađuju verni kupci koji kupuju u Maxi objektima širom Srbije.

Faktički uz samo jednu dopunu u toku meseca se putem Maxi Mobile kartice mogu dobiti po 100 megabajta i bonus kredit za svaku kupovinu u Maxi objektu kad iznos računa prelazi 500 dinara.

Kako je 500 dinara mali iznos, pogotovo onima koji svakodnevno kupuju u Maxiju veoma je lako dopuniti brojeve bonusima celoj porodici. Međutim, ono što je Maxi preskočio da uradi a što bi verovatno povećalo popularnost njihovog mobilnog broja je što se bonusi mogu ostvariti jedino ako se prilikom kupovine prodavačici kaže koji broj treba dopuniti.

U praksi je situacija ipak malo drugačija. U Maxiju često ste u redu i sledeći kupci čekaju iza vas i onda vam nekako nije baš prijatno da pored svega toga zadržavate red i diktirate prodavačici broj telefona koji će ona ponovo proveriti i onda aktivirati bonus.

To je očigledan razlog zbog koga je Maxi mobile manje popularan nego što bi mogao da bude i ta stvar vi ste mogla ispraviti jednostavnom mogućnošću da korisnik sam nakon izlaska iz Maxi prodavnice ukuca određeni kod sa računa u svoj mobilni telefon i putem kratkog koda i besplatne poruke ili aplikacije ostvari bonus.