Get ready for the success…

Email: hello@example.com

Izrada Sajta Cena

Milioni ljudi, firmi i organizacija su već na Internetu, a oni koji još nisu – pitaju se kolika je cena izrade sajta. Ako još uvek nemate Vaš sajt i želite da unapredite poslovanje pravo je vreme za to. Cene izrade sajta su poslednjih par godina postale povoljne tako da se slobodno može reći da je izrada sajta jeftina. Zato budite u korak sa svetom, iskoristite povoljnu cenu izrade sajtova, budite ispred drugih i ne dozvolite da vas konkurencija pretekne.

Ako imate poslovni interes da za Vas čuje svet, Evropa, Balkan, Srbija, Vaš grad ili kraj, ili jednostavno želite sajt kao stvar prestiža – predlažemo Vam izradu modernog sajta i postavljanje (ili redizajn Vašeg starog sajta ukoliko ga imate) po vrlo povoljnim cenama.

Šta je potrebno? Spremite tekstove i fotografije… …Ostalo prepustite nama…

Po najboljoj ceni napravićemo Vam kvalitetan sajt koristeći najnovije tehnologije, a u skladu i sa Vašim željama i potrebama.

U cenu izrade sajta je uračunato sve (izrada sajta, izrada kontakt forme, postavljanje mape sa lokacijom Vašeg preduzeća, osnovna SEO optimizacija i otvaranje i podešavanje 2 stranice/profila na društvenim mrežama po Vašem izboru).

Cena izrade sajta:

Osnovni statički prezentacioni sajt od 3 stranice – 30 eura

– sajt je statički

Koje su prednosti?

Prednosti ovog tipa sajta su niska cena izrade, bezbednost, ne zahteva održavanje i ažuriranje (kakvog ga napravimo, takav će ostati godinama), plaćate samo domen (1400 dinara godišnje) a dobićete besplatan hosting od nas (tako Vam se vrati novac uložen u izradu sajta)

Koji su nedostaci?

Sajt sadrži samo osnovne stranice, nema prostora za veliku količinu teksta, može imati do 10 fotografija a krajnji korisnik ne može menjati njegov sadržaj.

Ukoliko se odlučite za ovakav sajt…

Nakon izrade statičkog sajta, ukoliko nekad budete imali potrebu za dodavanjem novih stranica sa proizvodima ili uslugama, cena dodavanja ili veće izmene postojeće stranice je 10 eura po stranici.

U kom slučaju izabrati izradu statičkog sajta?

Želite mala ulaganja u sajt, a kasnije nemate nameru da se bavite sajtom, samo Vam je bitno da sajt postoji da bi pokrio firmu, kad neko traži ime Vaše firme na Google, da se pojavi Vaš sajt a ne neki drugi, da Vas pronađu po ponekom proizvodu za koji nemate veliku konkurenciju na internetu (tj. malo firmi kao što je Vaša ima dobro poziciniran sajt)

CMS tehnologija = mogućnost da sami jednostavno menjate sadržaje Vašeg sajta.

Izrada WordPress sajta od 10 stranica – 600 eura

– sajt je dinamički, radi se u WordPressu, tema se posebno kodira za vaše potreba (ne koristi se šablonska tema)

Koje su prednosti?

Prednosti izrade sajta u WordPressu su i dalje povoljna cena, mogućnost da samostalno lako menjate sadržaj, dodajete nove stranice, tekstove i slike, proizvode, video,dobra SEO optimizacija.
Velik broj templejta koji će zadovoljiti svačije zahteve.

Koji su nedostaci?

Sajt rađen u WordPressu, instalirani dodaci i templejt se moraju redovno ažurirati kako ne bi postali ranjivi na napade sa interneta. Pod ažuriranjem se misli na instaliranje bezbednosnih apdejta a ne na dodavanje tekstova, vesti ili slika.

Za sajt u WordPressu plaćate domen (1400 dinara godišnje) + hosting (oko 2000 dinara godišnje) i eventualno održavanje sajta 40 eura godišnje (ažuriranje WordPressa, templejta i pluginova i pravljenje rezervne kopije nakon ažuriranja na svakih 6 meseci).

U kom slučaju izabrati izradu sajta u WordPressu?

Ukoliko želite da redovno dodajete novi sadržaj na sajt, ako želite da objavljujete nove proizvode, menjate cene, pravite popuste i mnogo toga još. Želite da iskoristite sve prednosti koje SEO optimizacija WordPress sajta ima. Želite da Vas pronalaze po proizvodima i uslugama koje imaju veću konkurenciju, da dodavanjem novih tekstova dobijate više klikova sa pretraživača pa samim tim i veći broj klijenata/kupaca.

Rezime

Kakav ćete sajt odabrati zavisi od Vaših potreba i toga šta očekujete od sajta. Koliko sajt znači za Vašu firmu određuje koliko ste spremni da uložite novca ili vremena u izradu i održavanje sajta. Neke firme skoro da nemaju konkurenciju pa jedinu korist od izrade sajta mogu imati njihovi budući klijenti jer će lakše naći potrebne informacije. U ovakvim slučajevima, potrebno je imati makar sajt tipa vizit karte.

Svi sajtovi koje uradimo, nezavisno od veličine i cene imaju kontakt formu, povezani su sa stranicom firme na društvenim mrežama, imaju Google mapu sa lokacijom firme, Google Analitiku (možete da pratite broj poseta na sajtu, vidite odakle dolaze posetioci, koliko se vremena zadržavaju i mnogo toga još).

Sajtovi se brzo učitavaju na kompjuterima i mobilnim uređajima i nakon izrade prolaze Google lighthouse test sa najvišom ocenom.

Kontaktirajte nas da se dogovorimo!

Pozovite 064/94-22-682 (više informacija imate na kontakt stranici)


Pored izrade, postavljanja sajta, zakupa domena, hostinga obezbedićemo da se Vaš sajt što bolje pozicionira na pretraživačima, dodatni marketing (gratis) ili jednostavnije rečeno – da Vaš sajt ima zadovoljavajuću posećenost i da za Vas čuje što više ljudi na internet mreži. Takođe pružamo i uslugu izrade banera a po potrebi možemo vam uraditi i logo ili dizajn promotivnog materijala i vizit karti za štampu.