Get ready for the success…

Email: hello@example.com

Cena malog sajta

Izrada malog sajta ne zahteva mnogo vremena. Ako je dostavljen sav materijal u obliku slika, tekstova i eventualno neki video ili link ka videu postavljenom na društvenu mrežu kao što je Twitter, Youtube ili Facebook, izrada malog sajta se završava za 2 dana.

Cena malog sajta je 30 eura a mali sajt se sastoji od samo 3 stranice. Preporuka je da mali sajt napravimo kao statički sajt a Vi odlučujete da li ćemo tako uraditi. Ukoliko nećete menjati sadržaj sajta, dodavati nove slike i tekstove u nekom daljem periodu, odaberite mali statički sajt.

Ako želite da statički sajt ima više od 3 stranice, računajte da svaka dodatna stranica košta oko 10 eura.

Uz izradu malog statičkog sajta od nas dobijate hosting besplatno.

Ako želite izradu sajta u WordPress-u, cena izrade je 50 eura za sajt od 3 stranice. Ovakav sajt ima jednostavan dizajn. U cenu je osim izrade sajta u WordPress-u uračunata osnovna obuka u trajanju od 1h za održavanje WordPress sajta.

Unutar obuke dobićete uputstvo kako da dodajete nove stranice, nove objave, radite ažuriranje WordPress sistema, kako da ažurirate pluginove na nove verzije, kako da napravite sigurnosnu kopiju sajta koja Vam može dobro doći u slučaju da nešto greškom izbrišete ili ako budete imali problema sa hostingom.