Uvek najbolje
Telefon: 064/957-64-82

Iskustva sa otvaranjem naloga na Amazonu

Kao što je poznato Amazon je jedna od najvećih firmi koje nude različite usluge. Imaju veliki broj servera i verovatno su jedna od najvećih firmi na svetu.

Ukoliko ste poželeli da imate određen server virtuelni server ili koristite neku drugu uslugu sa Amazona morali ste da otvorite nalog. Pri tome se traže podaci kao što je email adresa, telefon, ime i prezime, adresa stanovanja i druge stvari, kao i kod otvaranja nakoga kod drugih firmi koji se bave sličnim uslugama.

Međutim pored činjenice da nalog na Amazonu možete otvoriti i dodati vašu karticu za plaćanje, problem nastaje kod verifikacija naloga. Da bi bio aktivan i da bi ste mogli koristiti usluge morate da aktivirate vaš nalog.

Aktivacija putem Amazon sajta se obavlja tako što se na vaš broj telefona upućuje automatski poziv na koji treba da se javite i da unesete putem telefona pin koji vidite na sajtu Amazona.

Iako sam pokušavao nekoliko puta ni jedan jedini put unos pina nije bio uspešan i iako je pin koji sam uneo apsolutno isti kao onaj na sajtu Amazona. Ni jedanput verifikacija nije uspela i zato smatram da bi trebalo ukoliko ste iz Srbije preskočiti ovu firmu i ne trošiti vreme na otvaranje naloga iz jednostavnog razloga što se slične vrste usluga mogu dobiti kod kompanija kao što je OVH, Google, Microsoft.

Amazon verovatno iz razloga što ima veliki broj klijenata i što je jedna od najbogatijih firmi na svetu neće da dozvoljava da neko iz Srbije otvara nalog. Jednostavno rečeno korisnici odavde i nisu bitni i mogu veoma lepo da funkcionišu bez nas. Osim toga pretpostavljam da smatraju kako korisnici iz siromašnih država u koje spada Srbija troše malo novca na njihovim servisima i samim tim nisu važni kao klijenti.

Zato nemojte da trošite vreme na otvaranje i verifikovanje naloga na Amazon sajtu već razmotrite druge kompanije koje nude iste ili slične vrste usluga po istoj ili sličnoj ceni kao Amazon.

Telefon

Telefon