Niska cena izrade i održavanja sajtova 066/436-797

Izrada banera po povoljnoj ceni

Najčešći način na koji se reklamiraju sajtovi su baneri. Baneri mogu biti u obliku statičke slike, gif animacije ili Flash baneri a zajedničko im je da su to privlačna vrsta oglasa koja ima za cilj da izazove „klik“ posetioca koji se nalazi na određenom sajtu kako bi došao na sajt onog ko se oglašava.
Standardne dimenzije banera su mereno u pikselima : 120 x 60px, 160 x 60px, 180 x 150px, 400 x
240px, 250 x 250px, 336 x 280px, 468 x 60px) ali se po potrebi mogu raditi baneri u bilo kojim dimenzijama u zavisnosti od konkretnog slučaja i potreba naručioca.
Izrada banera ima za cilj povećanje broja poseta na sajtu koji direktno dovode nove kupce proizvda i samim tim do veće prodaje.

Ukoliko vam je baner potreban za Google Adwords kampanju multimedijalnog oglašavanja, sami besplatno možete napraviti banere iz velikog broja ponuđenih šablona. Pogledajte više na kako napraviti banere za Adwords multimedijalne oglase.

Izrada banera

Izrada banera

Sa mnogo boljom kontrolom uloženog u odnosu na ostvarenu zaradu, mnogim mogućnostima ciljanja određene kategorije, ciljne grupe i statistikom o broju poseta na sajtu, baneri su postali atraktivniji i jeftiniji vid oglašavanja u odnosu na standardne slike u časopisima i novinama.

Najčešća svrha banera je da dovedu do povećanja prodaje, objavljivanje ponuda, popusta i pogodnosti, ili upoznavanje ljudi sa novim brendom.

Baneri po vrsti mogu biti statični (slika) i animirani ( pokretni) baneri.

Ukoliko planirate kampanju možemo vam ponuditi izradu statičkih i animiranih Gif banera kao i osmišljavanje reklamnih oglasa i promo slogana. Takođe vršimo izradu i Facebook cover slika za Vaše poslovne stranice i izradu reklama i oglasa za Facebook

Pozovite odmah!

Kontakt: 066/436-797