Niska cena izrade i održavanja sajtova 066/436-797

Izrada sajta za Hotel Langenthal

Hotel Langenthal se nalazi u istoimenom gradu u Švajcarskoj. Hotel je renoviran i u potpunosti urađen u indijskom stilu. U okviru hotela nalazi se restoran indijske kuhinje a osim njega otvoren je Subway restoran koji je u svetu poznat kao jedan od najbrže rastućih lanaca restorana.

Hotel Langenthal izrada sajta

Prilikom izrade sajta za ovaj hotel želeli smo da sajt sadrži elemente indijske umetnosti uklopljene u moderne načine izrade sajta. Takođe prilikom izbora boja i tekstura na sajtu, posmatrali smo boje i materijale koje su korišćene u enterijeru hotela. Crvena tekstura sa indijskim motivima koja je korišćena kao zaglavlje sajta, nalaz se na presvlakama stolica u hotelskom restoranu. Zlatna boja naslova na sajtu odslikava zlatnu boju okvira slika i natpisa unutar hotela kao i boju indijskih figura koje se nalaze u samom hotelu.

Sajt ima teksturu tamnog drveta, jer se pomoću kombinacije crno i zatno stvara osećaj elegancije. Urađena je i galerija slika gde su tematski poređane fotografije hotela, soba, Indijskog restorana i Subway restorana.

Takođe sajt sadrži kontakt formu i formu za rezervaciju smeštaja a planirano je da bude dostupan na više jezika.

Pozovite odmah!

Kontakt: 066/436-797