Niska cena izrade i održavanja sajtova 066/436-797

Kako napraviti svoj Viber stiker

 

Firme i marketing agencije koje žele da na Viber pošalju stikere svojih klijenata treba da posete stranicu www.viber.com/viber-for-business . U okviru ove stranice, imate mogućnost registracije za javni Viber nalog ali i za slanje promotivnih stikera Viberu.

Promotivni viber stikeri za poslovne korisnike

Da bi ste poslali stikere VIberu, potrebno je popuniti formu businessform.viber.com/viber/sticker u kojoj upisujete osnovne podatke o vama, naziv vaše firme, telefon, web adresu, ime države, tip stikera… Obratite pažnju da u polju email morate koristiti mejl na domenu vaše firme (gmail, yahoo i slični nisu dozvoljeni).

Ubrzo nakon toga, dobićete potvrdni email od Vibera u kom se nalazi sponzorisani viber stikeriPDF dokument sa temom o Viber sponzorisanim stikerima (kliknite na sliku za veći prikaz) kao i link ka novoj formi u kojoj upisujete u kojim zemljama planirate da sprovodite kampanju, za koji tip kampanje ste zainteresovani i datum kad planirate da pokrenete kampanju.

 

Jasno je da Viber u saradnji sa poslovnim korisnicima vidi velik izvor prihoda, pa se razna rešenja za poslovne korisnike mogu očekivati u narednom periodu. Jedno od njih je Instant Shopping  što je i logično pošto je Viber 2014. kupila japanska kompanija Rakuten koja je gigant u oblasti elektronske trgovine.

Pozovite odmah!

Kontakt: 066/436-797