Niska cena izrade i održavanja sajtova 066/436-797

Lista sajtova gde možete dobiti izradu sajta za 50€

U poslovanju svake firme koja nema svoju internet prezentaciju, dođe trenutak kad je potrebna izrada sajta. Pošto nemate pretarano velike zahteve u pogledu dizajna i broja stranica, želite da prođete što jeftinije prilikom izrade sajta, tj da troškove svedete na minimum.

Ono što vam je potrebno je sajt koji će predstavljati vašu firmu na internetu, da kupci ili klijenti mogu lako doći do toga da se baš vi bavite proizvodnjom određenog proizvoda ili pružate određene usluge koje njima trebaju. Naravno i da poslovni partneri nemaju problema da stupe sa vama u kontakt ako se nekim slučajem desi da promenite broj telefona, email ili adresu firme, biti neka vrsta vizit karte vaše firme.

Izrada sajta za 50 eura

Ako Vam je bitno da cena izrade sajta bude što pristupačnija, dobra vest je da u Srbiji možete dobiti izradu sajta po ceni od 50€ sa kojm ćete biti veoma zadovoljni.

Neko će vam reći da sajt ne možete imati bez najmanje 200-300€ uloženih u izradu sajta ali činjenica je da u Srbiji za 50€ možete dobiti lep i funkcionalan web sajt koji neće biti ni malo lošiji od onog za koji bi vam tražili 300€. Čak je velika verovatnoća da će biti bolje optimizovan za pretraživače (Google, Yahoo…), jer oni koji rade sajtove za male firme, dobro znaju koliko je tim firmama potrebna dobra SEO optimizacija sajta.

Sledi lista sajtova na kojima možete naručiti izradu sajta za 50€

vrs.rs

izradasajtapovoljno.rs

izradasajtova.info

sajtaizrada.in.rs

univerzalsoft.com

Pozovite odmah!

Kontakt: 066/436-797