Get ready for the success…

Email: hello@example.com

Mesečno održavanje sajta cena 20 eura i besplatan hosting

Svaka firma koja ima web sajt na kom se često vrše promene, ima potrebe za uslugom mesečno održavanje sajta. Neke firme dodaju nove proizvode u svoj asortiman, što je potrebno ispratiti prezentacijom putem web sajta kompanije. Druge firme vrše izmene postojeće ponude ili objavljuju nove tendere, ponude o saradnji i mnoge druge stvari. Svakoj firmi je zajedničko to da ima potrebe da mesečno održavanje sajta poveri ozbiljnom i pouzdanom sistemu.

Na ovaj način, firma koristi sve prednosti interneta, dok sa druge strane, zaposleni u firmi ne moraju pored svog posla da uče kako se održava sajt i troše vreme na greške koje mogu napraviti.

Mnoge privatne firme brine kolika je cena mesečnog održavanja sajta.

Iako cena usluge održavanje sajta ima mnogo faktora koji mogu da utiču na nju, pošteno i normalno je da cena zavisi od vremena koje je potrebno potrošiti na održavanje sajta.

Na osnovu toga, cena mesečnog održavanja sajta sa uključenim bekapom sajta jednom mesečno sa 4 sata rada na sajtu, dodavanje novih stranica, ažuriranje WordPress sistema, pluginova i templejta, iznosi 20 eura mesečno. Broj neiskorišćenih sati rada na sajtu se prenosi u naredne mesece osim okvirno 1h koliko je potrebno mesečno za redovno održavanje sistema, pluginova, bekap i slične izmene.

Ovo vam daje mogućnost da ako imate neki problem ili potrebu za većim brojem sati rada na sajtu (unos proizvoda, dodavanje slika, stranica i tako dalje) mesečna cena održavanja sajta bude 20€ jer za nas je bitno da na ukupnom godišnjem nivou broj sati rada na sajtu bude oko 50h (12 meseci x 4h) a vi ćete ih trošiti, naravno prema potrebi.