Uvek najbolje usluge izrade i održavanja sajtova
Telefon: 064/957-64-82

Mobilni internet bez ugovorne obaveze

Ukoliko želite da imate internet na određeno vreme a ne želite da pri tom potpisujete ugovornu obavezu, bez obzira da li je razlog što provodite malo vremena u Srbiji ili planirate da se preselite na drugu lokaciju pa ne želite da se vezujete ugovorom sa određenog operatera.

21 GB za 21 dinar samo uz Vip prepaid mesečne planove. Pročitajte više o pogodnostima u Vipu.

Povoljne ponude mobilnog interneta bez ugovorne obaveze možete pronaći u MTS-u. Nove tarife koje MTS odskora uveo pod nazivima Start, Plus i Max donose određene količine mobilnog interneta. S obzirom da mobilni internet možete bez bez ugovorne obaveze, tako reći da ne postoji nikakav rizik osim jedne mesečne pretplate da nećete biti zadovoljni mobilnim internetom.

Ukoliko niste zadovoljni brzinom interneta ili vam ne odgovaraju neke druge stvari, jednostavno sledeći mesec možete raskinuti ugovor, što nije slučaj ako potpišete ugovor na godinu ili na 2 godine. Ukoliko vam je potreban mobilni internet koji bez ugovorne obaveze u MTS-u možete kupiti pakete od 10 GB, 50 GB ili 100GB mesečno mobilnog interneta.

Ako uzimate internet bez ugovorne obaveze, paket Start od 10 GB košta 900 dinara, cena paketa Plus od 50 GB je 1.500 dinara a paket Max od 100 GB košta 2.200 dinara mesečni.

Dakle sve ove cene su za internet bez ugovorne obaveze. Na ovaj način možete isprobati internet i odlučiti za ugovornu obavezu, ukoliko vam je sve OK i ukoliko planirate korišćenje interneta duže.
vremena.

Još jedna dobra opcija za sve koji imaju firmu ili mogućnost uzimanja interneta preko nekog pravnog lica je da je MTS internet bez ugovorne obaveze tada još povoljniji.

Ako zaključite ugovor na dve godine, dobićete popuste na pakete pa će tako svaki od ovih paketa koštati jeftinije i to paket mobilnog interneta Start koji bez ugovorne obaveze košta 900 dinara mesečno, uz ugovornu obavezu na dve godine košta 600 dinara. Paket Plus koji bez ugovorne obaveze košta 1.500 dinara, uz ugovor na dve godine košta 1.000 dinara, dok paket Max koji bez ugovorne obaveze košta 2.250 dinara, uz ugovornu obavezu košta 1.500 dinara. Naravno uz sve pakete možete kupiti i uređaj to jest mifi modem koji dobijate za 1 dinar osim u najnižem paketu Start gde je cena mifi rutera 1.200 dinara ili 50 dinara mesečno uz račun.

Najpametniji način da biste bili sigurni u brzinu MTS interneta je uzeti paket Plus od 50 GB bez ugovorne obaveze. Potpišete ugovor bez ugovorne obaveze, uzmete samo SIM karticu i stavite je u mifi ruter, modem ako ga imate ili neki stari telefon i napravite hotspot. Ne zaboravite da u paketima Start, Plus i Max u ceni pretplate nemate uključen govorni saobraćaj i sms pa nemojte praviti pozive sa tog telefona.

Tako koristite internet 15-20 dana pa ako ste zadovoljni, odete u MTS i potpišete ugovor na dve godine i pri tom uzmete i novi mifi ruter za 1 dinar a u slučaju da niste zadovoljni, jednostavno raskinete ugovor i potražite drugu opciju koja možda može biti VIP vikend net.