Niska cena izrade i održavanja sajtova 066/436-797

MTS internet stanje – provera stanja preostalih MB

Mts internet modemUkoliko koristite MTS internet putem 3G usb modema, verovatno vam je potrebno da proverite stanje vašeg preostalog internet saobraćaja u paketu. Od uvođenja neograničenog interneta koji možete koristiti nakon potrošenih GB iz osnovog paketa, (naravno pri smanjenoj brzini), MTS je onemogućio proveru preostalih GB slanjem besplatne poruke.


Za proveru preostalih GB u Vašem internet paketu MTS potrebno je da ukucate kod *797# putem putem aplikacije koja dolazi uz modem ili tako što ubacite karticu u telefon i pozovete ovaj kod.

Mts provera stanja *797#

Mts odgovor putem Facebook stranice

Možete posetiti zvaničnu MTS Facebook stranicu klikom ovde > MTS Facebook stranica

Razlika u MTS obračunu potrošenog saobraćaja i merača sa Vašeg računara je mala, tako da orjentaciono uvid u preostalo stanje interneta možete videti i putem aplikacije koja dolazi uz MTS internet modem.

 

Za one koji kao operativni sistem koriste Linux, ovo je najlakši način da provere preostali besplatni saobraćaj iz paketa.

 

logo mts

MTS Mobilni Net paketi

U zavisnosti od vaših navika i potreba, možete da se opredelite za pakete Mobilni Net S, M, L ili XL, uz koje u okviru mesečne naknade imate na raspolaganju određenu količinu podataka za prenos u domaćem saobraćaju po najvećoj mogućoj brzini u mt:s mreži. Kada iskoristite GB u okviru mesečne naknade, imate mogućnost da do kraja meseca besplatno koristite Internet, sa smanjenom brzinom protoka – do 64/32 Kb/s.

MTS ima najbolju pokrivenost Srbije 3G/4G signalom od sva tri operatera, pa ako živite daleko od gradskih sredina ili volite da planinarite, pecate i slično, onda MTS internet je pravo rešenje za Vas i imaćete odličan brz internet.

Međutim ako živite u urbanim zonama, može vam se desiti da iako imate pun 3G/4G signal ipak internet na mahove bude suviše spor, pa onda opet ubrza, što je verovatno zbog preopterećenosti, pa se pre kupovine nekog od MTS paketa raspitajte kod nekod iz vašeg mesta ko već koristi MTS internet.

Kliknite ovde da saznate više o MTS mobilni internet paketima

 

Pozovite odmah!

Kontakt: 066/436-797