Uvek najbolje usluge izrade i održavanja sajtova
Telefon: 064/957-64-82

Najpovoljniji prepaid internet paket sa minutima i porukama

U Vipovoj prepaid ponudi se odskora pojavio najpovoljniji pripejd internet koji vam omogućuje da uz bilo koji mesečni plan od 300 ili 600 dinara, aktivirate 21 GB interneta za 21 dinar.

Ova neverovatna ponuda je postavila Vip na sam vrh po isplativosti korišćenja prepaid tarife a mesečne planove 300 i 600 kao mnogo bolje opcije od mnogih postpaid paketa.

Uz mesečni plan od 300 ili 600 dinara – 21 GB za 21 dinar

Uz mesečni plan, zajedno sa 21 GB interneta koji traje 30 dana imate i internet koji vam sleduje u okviru odabranog mesečnog plana a to je 1GB odnosno 2GB interneta plus 10 GB interneta za društvene mreže kao što su Facebook Instagram i slične. Na ovaj način Vip je omogućio svakom dovoljnu količinu interneta bez ugovorne obaveze i na taj način svima koji nemaju potrebe za neograničenim internetom pojednostavi o odabir tarife.

Vip trenutno važi za najboljeg mobilnog operatera po povoljnosti kako prepaid tako i određenih postpaid paketa kao i velike brzine interneta.

Uz Vip prepaid možete imati ono što u mnogim paketima ne možete a to je više od 22 GB (+10GB za društvene mreže ) za samo 321 dinar mesečno.

Osim interneta kao korisnik prepaid opcije mesečni plan, možete imati 100 ili 200 minuta/poruka ka svim mrežama i neograničene minute u Vip mreži.

Od ovog paketa u pripejdu sigurno nemate povoljnijeg a verujem da je povoljniji od mnogih Mts i Telenor ali i od Vip postpaid paketa sa ugovornom obavezom.

Ukoliko još niste koristili Vip prepaid tarifni dodatak mesečni plan sa dodatnih 21GB interneta preporuka je da odmah uplatite Vip kredit i izaberete tarifni dodatak mesečni plan od 300 ili 600 dinara i još 21GB za 21 dinar ili ako niste Vip prepaid korisnik, odete do trafike, kupite Vip prepaid karticu i isprobate pogodnosti ovog paketa.