Uvek najbolje usluge izrade i održavanja sajtova
Telefon: 064/957-64-82

Naručivanje i dostava Paxum kartice

Svaki verifikovani Paxum klijent ima mogućnost da naruči Paxum karticu, nakon što je verifikacija računa završena. Pošto je godišnje održavanje kartice 45$, potrebno je da imate toliko novca na računu u trenutku naručivanja kartice.

Naša pomoć i konsultacije prilikom naručivanja PAXUM kartice koštaju 2000 dinara jednokratno a novac je potrebno uplatiti unapred. Pomoć se pruža putem telefona ili Viber-a. 

Paxum kartica

Paxum kartica se isplati svakom ko preko Paxuma dobija više od 200$ mesečno, tako da ukoliko ste početnik i još uvek nemate taj iznos, možete deo novca povlačiti putem internet kartice neke domaće banke.

Postupak naručivanja Paxum kartice

  1. Prijavite se na svoj Paxum nalog.
  2. Kliknite na dugme „Apply for card“ u gornjoj traci menija
  3. Izaberite vašu adresu (Mailing Address) iz padajućeg menija
  4. Izabrati tip kartice – PAXUM MasterCard
  5. Kod opcije „Shipping Method„, imate 2 mogućnosti: da vas dostava ne košta ništa ali može da se desi da kartica putuje 2 meseca pa čak i da ne stigne ako se izgubi u pošti. Druga opcija je da platite 95$ za EXPRESS dostavu i da ste sigurni da ćete dobiti karticu na vreme. Sad sve zavisi od Vas i od toga koliko novca trenutno imate na Paxum računu. Savet je da ako imate više novca izaberete ovu drugu opciju kako bi ste uštedeli vreme.

Naručivanje Paxum kartice prvi korak

Naručivanje Paxum kartice drugi korak

Dostava Paxum kartice na Vašu adresu

Nakon što naručite Paxum karticu, treba još oko 2 nedelje za izradu kartice. Čim kartica bude gotova, biće Vam poslata na adresu koju ste naveli u Paxum nalogu. Treba oko 1 do 2 meseca da kartica stigne u Srbiju i to ako ste odabrali običnu (besplatnu) dostavu a ako ste birali Expresnu dostavu onda će stići brže. Ipak još jednom da ponovimo, ako zarađujete preko 1000$ mesečno, najsigurnije je da izaberete Express dostavu.

Aktivacija Vaše Paxum kartice

Kad dobijete Paxum karticu, sve što treba da uradite je da je aktivirate, tako što ćete se ulogovati na nalog i kliknuti na link kartice sa naslovne strane. Nakon ukucavanja brojeva sa prednje strane kartice, datuma isteka, CCV broja i izbora PIN broja, kartica će biti aktivna i moće ćete da je koristite u prodavnicama, bankomatima i za plaćanja na internetu.

Na Paxumu Vaš nalog je odvojen od kartice u smislu da na karticu prebacujete onoliko novca koliko Vam treba u nekom narednom periodu. To znači da ako na Paxum računu imate 3000$, na karticu možete prebaciti na primer 500$ za jednu nedelju, pa nemate bojazni da će neko moći da zloupotrebi Vašu karticu i skine Vam velik novac sa računa.

Imate dodatna pitanja? Postavite pitanje u viber grupi Paxum Srbija