Uvek najbolje usluge izrade i održavanja sajtova
Telefon: 064/957-64-82

NEO NEO – Najbolji mobilni paketi na tržištu

NEONEO i NEONEO MAX – neograničeni minuti, poruke i internet

Vipov NEONEO paket sa neograničenim minutima, porukama i internetom je sigurno najbolji i najpovoljniji paket u grupi mobilnih postpaid tarifa. Ukoliko imate potrebu da neograničeno pričate sa svojim prijateljima, rodbinom, kolegama i pritom imate mobilni internet takođe bez ograničenja u potrošnji, uz brzine od 10mb/s ili veće onda su NeoNeo i NeoNeo Max paketi pravo rešenje za vas.

Cena paketa bez uređaja uz ugovor na 2 godine

NeoNeo paket 1.800 dinara mesečno

Sadržaj: neograničeni minuti, poruke i internet. Maksimalna brzina 10mb/s

NeoNeo Max paket 2.000 dinara mesečno

Sadržaj: neograničeni minuti, poruke i internet. Maksimalna brzina dostupna u mreži (može biti veoma velika a u proseku je između 30-70mb/s zavisno od lokacije i drugih činilaca ).

Brzina interneta paketa NeoNeo od 10mb/s će biti dovoljna najvećem broju korisnika koji će biti prezadovoljni ovom ponudom a oni koji žele još brže pretraživanje, gledanje videa i kao i emitovanja uživo, preuzimanje fajlova po maksimano dostupnoj brzini mreže, će biti krajnje zadovoljni izborom paketa NeoNeo Max gde za samo 200 dinara veću pretplatu dobijate maksimalne brzine interneta.

Vip je na ovaj način unapredio svoju ponudu i time postao konkurentiji na tržištu mobilnih usluga u Srbiji. Teško koji paket ostalih mobilnih operatera može da parira ovom paketu a odgovor drugih operatera sa ponudom nalik Vipovoj postoji u Telenoru ali uz okvirno 50% višu cenu pretplate.

U Telenor ponudi dostupni su paketi Total data i Total data plus, sa neograničenim internetom ali uz mesečni limit od 50GB i 100GB pri punoj brzini nakon čega brzina interneta pada na 2mb/s što je dovoljno za uobičajeno korišćenje. Reealno je da u toku jednog meseca najverovatnije nećete premašiti limit od 50GB ili 100GB pa se ograničenje brzine neće ni aktivirati pa ćete u toku celog meseca imati maksimalnu brzinu. Ukoliko u toku jednog meseca ipak premašite limit, verovatno nećete primetiti značajnu razliku osim ako ne gledate HD video a istovremeno preuzimate velike fajlove.

Dakle u odnosu na Vip ponudu paketa NeoNeo, gde je brzina ograničena na 10mb/s ali je stalna bez obzira na to koliko gigabajta potrošite i NeoNeo Max gde je brzina maksimalna celog meseca, u Telenor paketima Total data i Total data plus, brzina je maksimalna dok ne potrošite određenu količinu gigabajta a nakon toga 2mb/s sve do sledećeg obračunskog perioda kad se brzina vraća na maksimalnu.

U ovom trenutku, Vip ponuda ima prednost po ceni paketa i brzini jer je cena paketa sa maksimalnom brzinom interneta tokom celog meseca NeoMax slična po ceni paketu Total data koji ipak nema maksimalnu brzinu celog meseca.

Ono što izdvaja Telenor ponudu je određen broj premium aplikacija kao na primer HBO Go, Deezer i slične koje dolaze u paketu pa će korisnici digitalnog sadržaja za koji je potrebno dodatno platiti, sigurno videti prednost u Telenor paketima.

Najveća brzina interneta dostupna u mreži

Maksimalna brzina interneta koju možete dobiti u mobilnoj mreži često zavisi od mnogo faktora. Ona može biti i 70mb/s ali i ispod 5mb/s. Na brzinu interneta utiče vaša lokacija, udaljenost od predajnika, vremenski uslovi, prepreke kao što su građevinski objekti, planine i slično kao i opterećenost predajnika u određenom trenutku.

Na subjektivan osećaj brzine interneta na primer može uticati i rezolucija videa koji gledate kao i aplikacije na telefonu koje u pozadini troše internet. Na primer ako ste pustili da se skida neki fajl od 2-3GB a istovremeno pokušavate da gledate Full HD video, postoji verovatnoća da se video neće brzo učitavati a takođe tu je i stalno ažuriranje aplikacije na novu verziju osim ako automatsko ažuriranje nije isključeno ili limitirano na ažuriranje samo preko wifi mreže.

Povoljna cena paketa NeoNeo i NeoNeo Max bez uređaja

Uz paket NeoNeo i NeoNeo Max možete uzeti mobilni telefon u Vip-u ili odabrati samo sklapanje ugovora bez uređaja pri čemu će vam mesečna pretplata za paket NeoNeo biti oko 1.800 dinara dok je paket NeoMax nešto skuplji i iznosi 2000 dinara mesečno.

Ako planirate kupovinu telefona, možete izračunati da li vam se više isplati uzeti samo NeoNeo paket bez uređaja a telefon kupiti posebno ili je uređaj koji vam se sviđa povoljniji uz NeoNeo paket.

Iako to često nije slučaj, moguće je da se ponekad pojavi mobilni uređaj koji je isplativije uzeti zajedno u paketu nego ga kupiti odvojeno. Pretplata od oko 1.800 dinara mesečno za Vip NeoNeo paket za 2 godine ukupno će vas stajati 43.200 dinara. Tome dodajte cenu telefona u slobodno prodaji pa podelite na 24 i dobićete prosečni mesečni trošak za telefon i paket. Ako je iznos koji ste dobili manji od 4.000 dinara, kupite telefon u prodavnici a u Vip-u uzmite NeoNeo paket bez uređaja. Ukoliko to nije slučaj, pogledajte ponudu uređaja koje možete kupiti u Vip-u uz odabrani paket uz određenu mesečnu naknadu.

Ukoliko vam je ova ponuda interesantna, naručite NeoNeo ili NeoNeo Max paket sa ili bez uređaja putem Vip online prodavnice ili posetite neko od Vip prodajnih mesta u svom gradu.