O nama

Izrada sajtova povoljno

Glavna ideja je omogućiti preduzetnicima u Srbiji uslugu izrada sajtova po pristupačnim cenama koje ne opterećuju njihov budžet kako bi oni mogli da se posvete ciljevima svog preduzeća. Isto tako većina vlasnika firmi nema vremena da pored svojih obaveza vodi računa o internet prezentaciji svoje firme, što često rezultira zastarelošću web sajta koji obično nije ažuriran mesecima, informacije o novim proizvodima nisu dostupne, a često ni kontakt podaci više nisu aktuelni.

Zato nudimo zainteresovanom preduzetnicima i malim organizacijama održavanje sajta po najpovoljnijim cenama na tržištu kad se uzme u obzir odnos cene i količine rada na sajtu i promociji sajta.

Niska cena održavanja sajta je ono što je potrebno svim preduzetnicima u Srbiji kako im održavanje sajta ne bi oduzimalo puno vremena a opet gledamo da cena bude minimalna održiva cena za obim posla koji radimo.

Fokus su nam mala preduzeća i mali projekti sa brzom realizacijom koji ne zahtevaju velika novčana ulaganja.

Izradom sajta i postavljanjem web prezentacije na internet, omogućuje se razvoj lokalnog biznisa a samim privrednicima prilika da dođu do novih klijenata i poslovnih saradnika.

Korišćenjem Google adwords oglasa, privrednici imaju priliku da se njihove firme bolje pozicioniraju na Google pretrazi, što dovodi više klijenata na njihov sajt a samim tim ostvaruju i veći broj kontakata sa privrednicima i klijentima širom Srbije i okolnih zemalja.

Ukoliko ste zainteresovani za izradu sajta, reklamu na Google ili Facebook-u možete nas kontaktirati putem kontakt stranice
Napomena: Ne vršimo usluge za potrebe piramidalnih firmi, banaka i sličnih organizacija ovog tipa.