Uvek najbolje usluge izrade i održavanja sajtova
Telefon: 064/957-64-82

Povoljan MTS mobilni internet za poslovne korisnike

Ukoliko ste vlasnik firme ili predstavnik udruženja, grupe građana, sportskog ili nekog drugog kluba, možete u mts-u povoljno imati internet. Međutim ukoliko niste u zoni u kojoj je dostupan MTS optički internet ili ADSL internet, možete po povoljnim cenama i dobrim uslovima u MTS-u zaključiti ugovor za mobilni internet.

Paketi koji su dati nastavku su veoma dobri a osim interneta ovi paketi omogućuju i govorne pozive. Međutim u tom slučaju se poziv tarifira po ceni minuta iz cenovnika (ne dobijate unapred određenu količinu minuta).

S obzirom da se na ruter koji se dobije uz internet može se priključiti fiksni telefon, tako u kancelariji možete povezati fiksne telefone bez obzira da li se nalazite u zoni u kojoj nemate mogućnosti za fiksnu liniju ili ukoliko ne želite da ugovorite posebno fiksnu liniju jer vaša firma nema stalne kancelarije i radite u zakupljenom prostoru.

U skoro najbolje pakete mobilnog interneta u koji se mogu pronaći u Srbiji su paketi MTS mobilnog interneta. Možete zaključiti ugovor na dve godine, na 12 meseci ili uzeti internet bez ugovorne obaveze. Uz ugovor na dve, cena najnižeg paketa od 100 GB iznosi 1.150 dinara, za paket od 200 GB potrebno je izdvojiti 1.550 dinara dok za pretplatu od 4.450 dinara dobijate paket od 500 GB interneta mesečno.

Ove cene važe uz ugovornu obavezu a uz ugovor, možete kupiti mobilni prenosni mifi ruter ili klasični ruter sa mobilnom karticom koji poseduje 4 Lan priključka i 1 ili 2 priključka za fiksni telefon.

Ukoliko vam internet ne treba u kontinuitetu 2 godine, u MTS kao biznis korisnik možete zaključiti ugovor na 1 godinu ili uzeti paket bez ugovorne obaveze pri čemu će cene pretplate biti nešto više u odnosu na ugovornu obavezu i ruter nećete moći kupiti za 1 dinar.