Get ready for the success…

Email: hello@example.com

Rezervišite uslugu

U ponudi su 2 usluge:

Usluga izrade mikro sajta – sajta od 3 stranice sa osnovnim podacima o preduzeću, nekoliko fotografija i kontakt podacima. Sajtovi su tipa vizit karte i služe da klijenti ne bi dolazili do eventualno zastarelih podataka o Vašem preduzeću na raznim sajtovima forme imenika. Cena izrade mikro sajta je 300€ a rok izrade je 1 dan od dana dostavljanja potrebnih informacija – slika i tekstova. Ovakvom sajtu nije potrebno održavanje a jedini trošak koji imate je zakup domena i hostinga što iznosi oko 3000 dinara godišnje.

Primer mikro sajta – sadrži 3 stranice koje možete nazvati po želji – kako Vam se najviše sviđa. Na sajtu se nalaze Ime firme, kontakt podaci, uvodni tekst, stranica o nama ili neka druga i kontakt ili neka druga strana. Sajt sadrži 2-3 slike koje ilustruju delatnost kojom se bavi Vaše preduzeće.

Izrada mini sajta

Usluga održavanja sajta malim preduzećima je namenjena vlasnicima firmi koji poseduju sajt na koji je potrebno redovno dodavati sadržaj a pri tom nemaju vremena da samostalno održavaju sajt svoje firme. Cena usluge je 80€ mesečno a obuhvata dodavanje sadržaja na sajt, bekap i ažuriranje.