Get ready for the success…

Email: hello@example.com

Izrada mikro sajta

Mikro sajt je naziv za sajt koji je usko orjentisan ka određenoj nameni. To može biti promocija nekog proizvoda, neko uputstvo, događaj, nagradne igre i slične stvari. Mikrosajtove najčešće koriste velike kompanije kad žele da posebno istaknu određeni proizvod.

Za preduzetnika, mikrosajt može poslužiti kao internet verzija vizit karte, s tom razlikom što na mikro sajt ipak može da se smesti više podataka nego na vizit kartu i što su ti podaci drugog tipa.

Cena izrade mikrosajta

Izrada mikrosajta košta 1200 dinara. Osim cene izrade imate trošak zakupa domena oko 1400 dinara (plaća se jednom godišnje).

Izgled mikrosajta – online vizit karta

Imamo nekoliko templejta u ponudi od kojih ćete odabrati onaj koji Vam se dopada. Popunićete polja koja su potrebna, dodati slike i ostale informacije i poslati nam kako bi smo na osnovu tih podataka napravili mikrosajt.

Mikrosajt na Google pretrazi

Sigurno će Vas neko pronaći ako otkuca pun domen Vaše firme, kuca ime Vaše firme na pretraživačima ili neki proizvod koji samo vi pravite. Ipak ne možete mnogo očekivati od ovakvog sajta što se tiče pozicije na Google za razne ključne reči, ipak je mikrosajt vrsta Vaše online vizit karte koji ima samo jednu stranicu.