Uvek najbolje usluge izrade i održavanja sajtova
Telefon: 064/957-64-82

VIP postpaid net + Zte MiFi ruter sve za 800 dinara mesečno

​Ukoliko vam je potreban mobilni internet u VIP-u možete da uzmete tarifu koja se zove postpaid net ( stari naziv je bio online internet ) a koja vam pruža 20GB mobilnog interneta po najvećoj dostupnoj brzini u mreži. Brzina interneta će zavisiti od vaše lokacije ali verovatno će prelaziti 10 Mb/s a na 4G mreži otprilike oko 50 Mb/s ili više.
U paketu dolazi i mobilni MiFi ruter marke ZTE sve u ceni pretplate od 800 RSD mesečno uz ugovor na dve godine.
Ukoliko želite mobilni MiFi ruter možete koristiti u kući ali ga možete i nositi sa sobom jer radi na baterije ( 4-5h ) i imati internet na svim vašim uređajima u blizini
U podešavanjima rutera možete promeniti naziv Wi-fi mreže i postaviti šifru za pristup. Takođe možete odabrati i ekonomičan mod rada koji produžuje vreme trajanja baterije rutera smanjivanjem jačine wi-fi signala što je logično aktivirati jer je ruter kad ste van kuće obično blizu vas. Ruter se puni na klasičan mini USB što znači da ga ako ste u prirodi možete napuniti preko baterije.
Uz tarifu postpaid internet možete aktivirati Vip drop uslugu. Ona vam omogućuje da zakupite Cloud prostor od 10GB pa do 1TB. Ono što treba napomenuti je da čak i uz najmanji VIP drop dodatak po ceni od 50 din mesečno imate neograničen protok za sav internet saobraćaj prema VIP drop servisu. Takođe VIP drop možete da povežete sa cloud servisima poput Dropbox, Google Drive, Box i Microsoft One kao i sa raznim kompjuterima ( instalirati program) pa tako možete gledati filmove sa svog kućnog kompjutera bilo gde da se nalazite u Srbiji.