Niska cena izrade i održavanja sajtova

Vip prepaid povoljnosti – Mesečni plan 300 i 600

Kao Vip prepaid korisnik, možete za 300 dinara aktivirati paket od 100 minuta/poruka i 1GB interneta koji traju 30 dana uz besplatne minute u Vip mreži ili za 600 dinara aktivirati paket od 200 minuta/poruka i 3 GB i besplatnim minutima u Vip mreži.

Povoljni pripejd paketi su odlični za sve koji žele da imaju dovoljno minuta u Vip mreži ali ponekad im je potrebno da pozovu i nekog van Vip mreže kao na primer taksi i slično.

Prepaid postaje povoljniji nego postpaid koji je većinom za one neverovatno mnogo pričaju telefonom ili one koji žele da dobiju telefon uz pretplatu.

Kad se cene uporede, jeftinije je uzeti telefon čak i na rate u prodavnici nego preko operatera iako deluje da je cena telefona niska, treba zapravo videti kolike su vaše potrebe pa prema tome izabrati paket. U mnogo slučajeva, operateri uz ugovor na 2 godine ako se odlučite da ne uzimate telefon, odobravaju popust a razlika između pretplate uz ugovor sa telefonom i ugovor bez telefona bude veća nego cena tog telefona ako bi ste ga kupili u prodavnici.

Vip je trenutno, kad se radi o minutima ka svim mrežama u prepaid varijanti, pored Globaltela najpovoljniji operater. Ukoliko vaši zahtevu nisu veliki, možete uštedeti dosta novca uz pripejd Vip mesečni plan po ceni od 600 dinara sa 3 GB mesečno i 200 minuta kao i besplatnim minutima Vip mreži.

Kad se pogledaju postpaid ponude svih operatera, u tom cenovnom rangu se ne može pronaći paket od 200 min i 3GB a još je manja verovatnoća da postoji postpaid paket od 300 dinara mesečno sa 100 minuta i 1GB interneta. Ovako uz Vip prepaid planove bez ugovorne obaveze imate ono što ne bi ste imali da ste postpaid korisnik.

Ovakvi paketi su odlična stvar ukoliko je cela vaša porodica u Vip mreži a želite da vaša deca imaju dovoljno mobilnog interneta kao i neograničene minute u Vipu. Paket od 100 minuta i besplatnim Vip minutima je dobar i za starije osobe.

Takođe dobra stvar je i Globaltel paket kombinacija koji za 500 din mesečno sadrži 150 minuta i 4GB interneta ali pošto Globaltel broj ne koristi toliki broj ljudi kao Vip, sa besplatnim pozivima u mreži bićete ograničeni na manji broj ljudi. U Globaltelu postoji i opcija kombinacija sa veoma zgodnim paketima tako da možete za recimo 600 dinara imati 10GB interneta i 50 minuta/sms ili možete odabrati i neku drugu kombinaciju za vas.

Zato je u ovom trenutku najpovoljniji Vip prepaid mesečni plan od 300 dinara ili 600 dinara. Prepaid Vip mesečni plan se automatski obnavlja ako imate dovoljno kredita pa dopunite kredit pre isteka paketa.