Get ready for the success…

Email: hello@example.com

Google Akademija za webmastere – Prvi korak u optimizaciji sajta

Akademija za webmastere

Akademija za webmastere je besplatni online kurs koji na zanimljiv i koristan način pruža važne informacije o pravilnom načinu izrade sajta. Kurs trenutno nije dostupan na srpskom pa je verzja na engleskom ona koja velikoj većini odgovara mada su dostupne i verzije na ruskom, nemačkom, francuskom.

Dakle ovaj kurs će vam pokazati koje stvari treba da uradite, na šta da obratite pažnju a šta da izbegavate kod izrade sajta. U suštini nema relevantnijeg izvora za optimizaciju sajta na Google pretrazi od onog koji je sam Google napravio.

Primenom ovih tehnika koje se preporučuju od strane Googla, vaš sajt će garantovano imati bolje rezultate u pretrazi. Biće korisniji za posetioce, brži prilikom učitavanja, dobro organizovan i mnogo drugih stvari da ne nabrajam sve. U svakom slučaju preporuka za sve koji poseduju i održavaju svoj sajt ili se spremaju da samostalno naprave svoju web prezentaciju.

Uvodni deo Google podrške za Webmastere koji je dostupan na srpskom i koji obavezno treba da posetite na sledećem linku zove se: Saznajte kako da pravite odlične sajtove

Na ovom linku možete početi sa kursom Google Akademija za Webmastere a ukoliko se link u međuvremenu izmeni, jednostavan upit Google webmaster academy daće vam traženi rezultat.

Korisni linkovi koje bi trebalo posetiti:

https://www.google.rs/intl/sr/webmasters/ (Srpski)