Get ready for the success…

Email: hello@example.com

Izrada sajta Valjevo – Pčelinjak i prodaja meda i pčelinjih proizvoda Bamis

image

Na internetu se sve češće mogu pročitati vesti o postojanju falsifikovanog meda – veštačke tvorevine koja se kao pravi med prodaje na tržištu i koja nema ni jednu od lekovitih svojstava pravog prirodnog meda. Pre nekoliko godina je svaka peta tegla meda u Srbiji bila falsifikat, odnosno glukozno fruktozni sirup kome se dodaju enzimi i arome.

Kako potrošači nikako ne mogu da razlikuju
pravi med od lažnog – najsigurniji način da dođu do kvalitetnog domaćeg meda koji je i hrana i lek, je da med kupe od poznatog proizvođača koji med proizvodi pod kontrolisanim uslovima. Jedan od proizvoda kome se može verovati se na tržištu nalazi pod imenom Med Bamis – brend koji svojim kvalitetom i pažljivo biranom ambalažom zaslužuje da nosi ime MED.

image

Pošto kod izrade sajta prihvatamo isključivo izradu sajtova koji su korisni za kako za naručioca tako i za krajnje korisnike kojima su namenjeni, koji se bave ponudom legalnih proizvoda i usluga, sa zadovoljstvom smo prihvatili izradu sajta za pčelinjak BAMIS gde nastaje med vrhunskog kvaliteta, koji pronalazi kupce među mnogim poznatim ličnostima.

Pčelinjak BAMIS nalazi se u selu Zarožje, a sam pčelinjak nadleće orao koji živi samo u prirodno čistom i nezagađenom okruženju. Kao stacionirani pčelinjak, Med Bamis ima dovoljno vremena da u košnicama sazri i samim tim postane još lekovitiji.

image

Osim meda, u ponudi ovog pčelinjaka nalazi se i propolis, polen i preparat za jačanje imuniteta „BAMIS Imunito“, koji Vam svakako preporučujemo da probate i koristite pogotovo kod većih fizičkih i intelektualnih napora i tokom zimskog perioda, kako bi Vaš organizam bio otporan na bolesti.

Više o medu BAMIS i ostalim pčelinjim proizvodima možete pogledati na zvaničnom sajtu medbamis.com