Get ready for the success…

Email: hello@example.com

Izrada sajta za Frizerski salon Glam Kenan – Podgorica – Crna Gora

Frizerski salon i modni dizajn studio Glam Kenan iz Podgorice važi za jedan od najelitnijih modnih  salona. Svojim kreativnim pristupom u izradi stilskih frizura, osvaja vredne nagrade i medalje na najvećim svetskim takmičenjima. Modni dizajn studio svojim kreacijama ženskih haljina – venčanica, maturskih haljina i mnogih drugih delova odeće nastupa na najvećim modnim revijama u Crnoj Gori i inostranstvu.

 

Izrada sajta Crna Gora

 

Izrada sajta za ovaj salon imala je za cilj da u punom svetlu prezentuje ovaj najpoznatiji modni salon u Crnoj Gori. Dizajn sajta se prema tome morao uklapati za dizajnerskim stilom koji je zastupljen u ovom salonu. Da bi to ostvarili bilo je potrebno pregledati preko pet hiljada fotografija sa najvećih svetskih takmičenja, modnih revija, festivala i upoznati se sa umetničkim stilom Kenana Osmanaja, vlasnika ovog salona.

Tokom izrade sajta, menjali smo dizajn sajta preko deset puta kako bi pronašli odgovarajuću kombinaciju modernog i elegantnog izgleda koja će biti dovoljno dobra da predstavi ovaj salon.

Sajt sadrži više od deset galerija slika (broj se neprekidno uvećava sa svakom novom revijom) koje su poređane tematski i hronološki u celine. U sastavu galerija slika na sajtu se nalazi više od dve hiljade fotografija kao i velik broj video snimaka ženskih frizura – kreacija ovog salona.

Sajt sadrži slajder na naslovnoj stranici koji prikazuje neke od najpoznatijih revija i takmičenja uz pozadinsku muziku koja prati prelaze slika.

U paketu izrade sajta, otvoren je Youtube kanal i uploadovani video snimci, napravljena Google+ stranica.

Sajt se redovno ažurira svakom novom revijom i takmičenjem, pri čemu se dodaju nove slikeu nove galerije slika.