Get ready for the success…

Email: hello@example.com

Izrada sajta za online prodaju

​Svi prodavci i trgovci u Srbiji znaju koliko je bitno dobro prodavati robu. Kako Godine prolaze sve više kupaca robu upravo kupuje putem interneta. Zato je izrada sajta za online prodaju sve traženija usluga. Izrada sajta za online prodaju je isto što i vaša prodavnica samo dostupna 24 sata, koliko inače se dešava prodaja u online prodavnici. Online prodavnice pružaju kupcima mogućnost da brzo i lako pronađu upravo onu robu koju su tražili.
Sajt za online prodaju omogućava svrstavanje robe po kategorijama a takođe i po određenim sličnostima mogu se povezati mnogi proizvodi, pa se tako kupac lako može orijentisati kako bi pronašao pravu stvar za sebe i svoje najmilije.
Izrada sajta za online prodaju je zato jedna od glavnih razloga što nudimo povoljnu izradu sajta.

Održavanje sajta za online prodaju

Sajt za online prodaju nije komplikovano napraviti ali je dodavanje proizvoda na sajt veoma dugotrajan posao jer sve slike treba složiti, pripremiti ih za prikaz na internetu, zatim treba dodavati informacije o svakom proizvodu. Broj proizvoda može biti nekoliko desetina, stotina pa čak i više hiljada zavisno od toga koliko je vaša prodavnica velika i sa kojom količinom robe raspolažete.

Zato smo mi pripremili za vas besplatnu izradu sajta za online prodaju ako se odlučite za održavanje sajta, jer mesečno održavanje sajta štedi vaše vreme. Početna cene za održavanje sajta standardno je 50 evra a u slučaju velike potražnje i velikih zahteva cene rastu proporcionalno broju unetih proizvoda.

Zato se izrada sajta za online prodaju isplati svima koji žele da prodaju na internetu. Brzina kojom sajt radije je zadivljujuća. Ulažemo napore za izradu sajtova koji se brzo učitavaju i dobro prikazuju na mobilnim telefonima kao i na kompjuterima, ali prvenstveno se pažnja obraća na prikaz na mobilnim telefonima. Mobilni telefoni imaju 80 procenata udela u svim prikazima sajtova i zato je glavna stvar da se vaš sajt za online prodaju dobro prikazuje na mobilnim telefonima kako bi kupci lako kupovali u vašoj online prodavnici.

Izrada sajta za online prodaju omogućuje više načina plaćanja a jedan od tih načina je plaćanje putem kartica. Da bi ste primali uplate putem kartica kao firma morate da imate veliku prodaju da bi ste dobili od Intesa banke mogućnost da prodajete putem njihovog servisa. Samim tim ukoliko imate velik promet, lako ćete zaključiti ugovor i prodavati robu putem kartica. Druga varijanta za plaćanje je putem pouzeća ili putem žiro-računa. Kupci mogu uplatiti na žiro račun i vi ćete i poslati robu nakon prijema uplate a takođe omiljeni vidi poslovanja u Srbiji je slanje robe i plaćanje putem pouzeća. Na taj način vi dobijate ono što vam je potrebno a kupci direktnom uplatom poštaru uplaćuju vama novac.
Ukoliko imate još nekih pitanja u vezi izrade sajta za online prodaju pozovite broj koje vidite i mi ćemo vam rado odgovoriti na sva pitanja koja se tiču online prodavnica.