Niska cena izrade i održavanja sajtova

Kako obnoviti domen koji uskoro ističe na Namecheap.com

Kad se ulogujete na nalog na namecheap.com, domen koji uskoro ističe nalaziće se na početnoj strani. Da bi ste produžili domen za sledeću godinu, treba kliknuti na „Renew

Sledeći korak je da izaberete na koji period produžujete važnost domena. Ako ne želite da plaćate unapred za par godina, kliknite samo na „Confirm order

Sada ako nemate sačuvane podatke o plaćanju od ranije, treba da ukucate broj vaše kartice za plaćanje preko interneta. Ako nemate karticu, najbrže ćete je dobiti u Erste banci, samo tražite Visa Electron poklon karticu i sve će biti završeno za 15 minuta, dok u drugim bankama morate čekati nekoliko dana da vam je dostave. Cena kartice je 250 din, minimalna prva uplata 1000 din, nema troškova održavanja, članarine i sličnog.

Još bolja i jeftinija varijanta od Erste poklon kartice je kupovina Globaltel Sim kartice i aktiviranje njihove Mastercard virtuelne kartice. Aktivacijom Globaltel aplikacije preko Globaltel SIM broja dobijate besplatnu mastercard karticu unutar Globaltel aplikacije. Na tu karticu opštom uplatnicom ili ebankingom prenesete željeni iznos i Vaša Globaltel virtuelna mastercard kartica je spremna za plaćanja preko interneta!

Dodavanje kartice na Namecheap

U polje Name on Card upisujete naziv kartice

Polje Card Number – upisujete broj od 16 cifara (grupisan od po 4 broja) sa prednje strane kartice

U polje Security Code (CVV2) upisujete kod od 3 cifre koji se nalazi na poleđini kartice u produžetku belog polja na kom treba da se nalazi vaš potpis.

U polje Expiration Date upisujete datum do kog važi kartica – Mesec – Godina

Kliknete na Continue da bi ste nastavili i na sledećem koraku još jednom potvrdite porudžbinu.

https://www.namecheap.com/support/knowledgebase/article.aspx/239/35/how-can-i-renew-my-domain