Get ready for the success…

Email: hello@example.com

Prednosti posedovanja sajta

Prednosti posedovanja sajta za Vašu firmu i uopšte Vaš posao su brojne. Prisutnost Vaše firme na internetu znači proširenje dometa Vašeg poslovanja. Vaši novi kupci i klijenti, mogu Vas lako pronaći u bilo koje doba dana i noći, i bez obzira da li je radni dan ili vikend, mogu napraviti porudžbinu preko Vašeg sajta.

Ako Vam je cilj poslovanje sa inostranstvom, Vaši budući klijenti iz inostranstva, mogu se informisati o Vašim proizvodima i uslugama preko Vašeg sajta.

Sajt za Vašu firmu predstavlja katalog proizvoda i usluga koje Vaša firma nudi. Mogućnost ažuriranja kataloga robe, cena, pravljenje kataloga proizvoda u PDF formatu, samo olakšavaju Vašim budućim klijentima da stupe u poslovni kontakt sa Vašom firmom i tako zasnuju saradnju. Za Vas to znači povećanje prihoda koje Vaša firma ostvaruje, uz više ugovorenih poslova i više prodatih proizvoda.

Velik broj firmi nastavlja da povećava svoje prihode upravo tako što novi klijenti saznaju za firmu upravo preko sajta.

Uz troškove održavanja sajta koji iznose samo 20 eura godišnje i odnose se na zakup domena i hostinga koji su neophodni da bi sajt tehnički bio na internetu, možete dobiti klijente, koji će vam naručiti poslove u vrednosti mnogostruko većoj nego što su sva ulaganja koja ste imali kod izrade sajta.