Održavanje web stranica po najpovoljnijim cijenama

Možete dobiti kompletno održavanje web stranica. Cijena održavanja web stranica je kod nas najpovoljnija jer želimo omogućiti svakom obrtu da ima korist od web stranica u svojemu poslovanju.

Cilj nam je imati usjpešne i sposobne klijente.Uz povoljne cijene održavanja web stranica u datom momentu trudimo se da vaš obrt ima što niže troškove promocije na internetu i uvek nastojimo vama izaći u susret i u potpunosti se prilagoditi vašim potrebama i ciljevima. Da bi ste imali kvalitetno održavanu web stranicu pri čemu je standardno u svakom paketu uključeno i tehničko održavanje web stranica koje obuhvaća ažuriranje CMS, backup stranica i snimanje na diskove.

Postavljanje web shopova, redizajn web stranica, postavljanje Google Analytics koda, slanje izviješća, izrada Google Ads kampanja kao i upravljanje kampanjama, izrada Facebook oglasa i SEO optimizacija kao i mnoge druge usluge.

Na ovaj način se trudimo da vam pružimo sve što je potrebno da vi kao vlasnik obrta više ne morate brinuti o vašoj web stranici koja postaje predmet naših aktivnosti.

Redovnim održavanjem web stranica postiže se uspeh i dugoročna korist u poslovanju vašeg obrta.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *