Get ready for the success…

Email: hello@example.com

Cena vraćanja sajta u slučaju havarije

Tehničke vještine za rad na web stranici idu mimo početnih postavki web lokacije (koje se raspravlja iznad).

Budimo realni, svaka tehnologija će se srušiti u nekom trenutku. Nije pitanje „Ako“, nego „kada“.

Takođe, pitanje je „Ko će ti to srediti.“

Svi graditelji web lokacija imaju ažuriranja softvera, ažuriranja za kompatibilnost preglednika, ažuriranja platformi, sigurnosne zakrpe i mnogo više.

Sva ta tehnička ažuriranja zahtijevaju od vlasnika web lokacije da provede i upravlja.

Kada koristite samozadovoljnu web stranicu graditelja kao što je WordPress, morate sami riješiti sve tehničke stvari.

Ako se pojavi ažuriranje i priključni modul koji koristite postaje nekompatibilan sa drugim pluginima koje koristite, ili sukobima sa graditeljem web lokacije, onda morate ili dobiti tvorca priključni modul-a da popravite stvari, ili ćete morati pozvati na pouzdanih programera za sa Hvala.

Dobar investitor košta između $80 i $180 na sat. Oni dobri su uvijek na višem kraju dometa. Iz naših vlastitih iskustava, potpuno je vredno novca ako možete da pronađete graditelj na koga možete računati. Zavisno od kompleksnosti vaše web lokacije (broj pluginsa koje koristite, količinu korisničkih kodiranja koje imate), vaša godišnja cijena održavanja će se varirati.
Vrlo je teško odrediti očekivane troškove pošto svaka web stranica ima različite potrebe. Ono što možemo savjetovati je koliko smo potrošili na tehničku podršku sa prilično jednostavnom web-stranicu koja ima vrlo malo korisničkih kodiranja i pluginsa. Trošimo oko $500 na $800 godišnje. Imam na umu da sam prilično vješt dizajner web stranica i prilično sam vješt sa HTML/CSS/Jupom i sa radnim znanjem o PHP kodovima. Ovo je jedan od glavnih razloga zašto naša tehnička podrška nije toliko velika, pošto možemo da uradimo većinu stvari sami.