Get ready for the success…

Email: hello@example.com

Da li ste znali da tip izrade utiče na cenu sajta

Kako ste odgovorili na 4 pitanja iznad?

Fleksibilnija i intenzivna platforma kao što je WordPress će dobro raditi za vas, ako:

Imate viši i fleksibilan budžet (za postavku i tekuću fazu održavanja).
Radije ne bi bio previše uključen u izgradnju i uređivanje sajta. Imate finansijske resurse da biste nadvodili rad dizajnere/graditelji, čak i kada je u pitanju pravljenje malog dizajna. Takođe ti nije teško da čekaš da se promene urade.
Stvarno trebate napredne osobine i više zvona i zviždaljke, koji mogu biti prilagođeni na vašoj web stranici i u redu je plaćati nekoga da ih popravi ako se slome.
Nemate ništa protiv da sami Upravljajte domaćingom, obavljanju ažuriranja za Wordtisku i praćenje vašeg performansa na web stranici–u osnovi igranje uloge upravitelja na vašoj web lokaciji.
Ako imate zabrinutosti oko bilo koje od pitanja iznad, onda biste mogli razmotriti korištenje „drag & and drop graditelja web stranice“ da bi se započelo.

Uvijek možete nadograditi više naprednih graditelja web lokacija (kao što je WordPress) ako vaš posao dođe do tačke kada je takva investicija opravdana.

Skakanje u korištenje nečega kao što je „WordPress“ zahteva značajnu investiciju vašeg vremena (koja može biti ograničena kao što verovatno imate druge stvari). To je također i velika finansijska investicija.

Ako niste 100% sigurni da vam treba nešto tako napredno kao što je WordPress, kako uspijevaš riskirati?