Get ready for the success…

Email: hello@example.com

Proučite osnove izrade sajta da bi ste smanjili troškove

Ono što smo konačno odlučili je da počnemo stvarno malo. Jedan mali korak u jednom trenutku, da tako kažem.

Bili smo prilično pretučeni od jurnjava najnovijih karakteristika i iskreno nismo imali vremena da se izborimo sa svim tehničkim radom koji su došli sa naprednijim web graditeljima.

Sve što smo želeli (i potrebno) je bila funkcionalna web stranica koja je radila i nije zahtijevala puno vremena, novca i tekućih obaveza održavanja.

Pokušavali smo izgraditi posao, tako da je mnogo vremena i novca za web sajt bio prioritet ili „Obavezno“.

Vuci i ostavi web stranice na internet softveru koji nam omogućavaju da stvorimo web lokacije bez znanja kako da napišemo liniju koda. To je bilo savršeno za nas.

Oni također imaju podršku timova da odgovore na sva pitanja, te tehničke timove za upravljanje svim tehničkim aspektima građevih web lokacija, tako da ne moramo.

Ako je naš poslovni koncept radio ili dobio na zamajcu, uvijek možemo uložiti više novca i vremena u izgradnju naprednije web stranice, ili čak unajmiti građevinara da nam pomogne.

vodić-odjeljak-thumbnail1-Minali prije nego što stignemo do tog trenutka, htjeli smo se zaštititi od perspektive finansijske posvećenosti, i „dokazati“ prvo poslovnu ideju s lokacijom za vuču & drop.

Korištenjem nekoliko vebsajta web lokacija, postali smo više upoznati sa onim što su imena domena, kako ih povezati sa web lokacijama, kako postaviti e-mailove, kako koristiti jednostavne urednike za izradu grafike, kako izvršiti osnovni SEO (pretraži motor optimization), kako kreirati blogove , kako da stvori sadržaj, itd.

Ovo su osnove izgradnje funkcionalne web stranice. Koristeći ove jednostavne da koristi, bez šifre, graditelji web lokacija, omogućili su nam da oslobodimo mnogo našeg vremena tako da možemo „vježbati“ druge aspekte izgradnje sajta.

Gledajući unazad, ako smo bili previše uhvaćeni u učenju kako da se kokodili učimo kako upravljati građevinarkom bez da imamo prednost izgradnje nekoliko jednostavnih web lokacija prvo, još uvijek mislim da možemo doći do mjesta gdje smo danas, ali taj put bi bio mnogo kamenitiji (mentalno d finansijski).

Izgradnja web lokacija i pravljenje vašeg poslovanja u naprednoj stranici nije jedini dio koji se kreće u izolaciji. To je cijeli sistem koji uključuje mnogo različitih dijelova za kretanje (marketing, stvaranje proizvoda, itd.)

Uz pomoć „vučnog i odbacenog“ sajta, nešto što je prilično jednostavno za korištenje, omogućeno nam je da oslobodimo toliko našeg vremena i mentalne energije da se fokusiramo na druge stvari.

Mi stvarno pripisujem činjenicu da smo bili u mogućnosti da se rasteretimo od mentalnih strahova izgradnje kompleksne web stranice, preusmjerimo našu energiju u druge važnije dijelove našeg poslovanja, što smo danas postigli.