Get ready for the success…

Email: hello@example.com

Izrada i održavanje sajtova Švedska

U Švedskoj se sajtovi naplaćuju mnogo više nego kod nas i onda je najpametnije angažovati našu agenciju koja radi sajtove za vašu firmu. Koju god uslugu da pružate u Švedskoj ili možda se bavite prodajom proizvoda, mi ćemo za vas napraviti sajt po vašoj želji i prema vašim uputstvima.

Kako bismo vam pomogli da sa sajtom brže dođete do koristi, pored izrade sajta Švedska pružamo i uslugu održavanja sajtova koja ima za zadatak da vaš sajt brže napreduje na pretraživačima od kojih je Google broj 1. To je SEO optimizacija sajta i istina je da mi još tokom izrade sajtova veoma vodimo računa o optimizaciji sajta za pretraživače jer znamo da će vam dobra optimizacija sajta doneti dodatnu korist a ona se ogleda u posetiocima i kupcima koji dolaze bez plaćanja reklame za sajt. Nakon izrade sajta usluga održavanje sajta se može ugovoriti naknadno a to znači da ćete vi moći se osloniti na nas za sve stvari koje se tiču sajta i marketinga na internetu.

Uz izradu sajtova čija cena zavisi od vaših želja i broja stranica na sajtu održavanje web stranica će sigurno dodatno doprineti vašem boljitku u poslovanju. Raličiti sajtovi se naplaćuju različito u zavisnosti od zahtevnosti rada na njihovoj izradi i zahteva koji se postavljaju a cena se plaća 50% avansa na Paypal i nakon završene izrade sajta i vašeg odobrenja dizajna ostalih 50%.

Pozovite putem Vibera ili pošaljite poruku +381 62 92 91 079