Get ready for the success…

Email: hello@example.com

Izrada sajtova Holandija i održavanje sajtova

Svaki sajt koji se radi treba da bude kvalitetan i da vam donese zaradu jer zašto bi inače pravili sajt ako se ne radi o zaradi preko sajta. Kvalitet sajta će garantovano biti odgovarajuć a dizajn sajta birate vi sami, jer svako voli nešto drugačije i dok ćemo vam sugerisati funkcije sajta, što se tiče dizajna tu potpuno ostavljamo vama na izbor šta želite. To znači da ćete dobiti sajt kako ste i zamislili a mi ćemo se potruditi da uvek kvalitetnom izradom sajta vi ostvarite svoj cilj.

Izrada sajta cena – 600€

Održavanje sajta je samo usluga koja se na neki način po želji klijenta nadovezuje na uslugu Izrada sajta Holandija i obuhvata niz aktivnosti kojima je glavni zadatak da sajt napreduje i da vi imate koristi. Kod održavanja sajta, vi ne morate samostalno postavljati sadržaj na sajt nego ćemo to uraditi mi. Samo treba da pošaljete tekst ili sliku, video ili sliku i opis proizvoda koji želite da se objavi na sajtu i mi vam javljamo čim bude gotovo a to je veoma brzo često u toku dana.

Izrada sajta je jedina stvar koja se u potpunosti otplati za neverovatno kratko vreme jer ćete vi jako brzo imati više posla kojim ćete potpuno pokriti sve troškove koje ste imali za izradu sajta. To znači da cenu izrade sajta nećete ni osetiti kao izdatak jer će se on brzo pretvoriti u prihod.

Kod naručivanja sajta se uplati avans od 50% ugovorene cene putem Paypala a ostatak kad se sajt završi tj kad se vama svidi što je napravljeno i kažete da je to – to. Nama je najvažnije da ste vi zadovoljni i zato radimo po povoljnijim cenama koje možemo da ponudimo samo ljudima koji su sa prostora bivše Jugoslavije dok je za strance cena izrade sajta uvek na nivou cene agencija u Holandiji. Tako vi imate bolju poziciju jer ćete dobiti izradu sajta po povoljnim cenama koje su nedostupne drugim firmama iz Holandije.

Uštedu koju ćete ostvariti možete iskoristiti da kupite nešto za firmu, kuću ili vas lično.

Pozovite nas ili pošaljite poruku na Viber i zatražite izradu sajta