Get ready for the success…

Email: hello@example.com

Izrada sajta besplatno ako imate dovoljno vremena

Budimo iskreni, vrijeme je novac.

Ako želite izgraditi web stranicu, budite spremni da počinite mnogo mentalne i fizičke energije u vaš projekat (čak i ako nadgradite izgradnju vaše web lokacije).

Kako mislite da će ova cijena graditi vašu web stranicu? Pa, morat ćete nagađati koliko je sati vašeg vremena vrijedno.

Je li sat vremena tvog vremena vrijedan $20? $50? $100? Ako vam je neko prišao i pitao koliko će vam trebati da „kupite“ sat vašeg vremena da im pomognete da urade nešto, koja je poštena cena za vas? Iznos koji vam poslodavac sada plaća može biti i težak.

Uzmite taj broj, pomnožite je sa koliko sati planirate/budžet za izgradnju vaše web lokacije, a vi ćete polako pogađati koliko dodatnih troškova će trebati za izgradnju vaše web lokacije (na osnovu vašeg vremenskog opredjeljenja).

Dakle, hoćeš li provoditi vrijeme smišljajuci sve tehničke stvari, kao što su domaćini, osiguranje, kodiranje? To se brzo svodi na temelju naših iskustava.

Ne samo da su tehnički aspekti, već i obično, oni imaju običaj da ti unište raspoloženje, pogled na život, i samo te čini prilično mrzovoljnim da budeš u blizini (to je ono što nam se dogodilo!)

 

Izrada sajta besplatno
Samostalno napravite sajt

Znači, troškovi se protežu od vremena i mogu utjecati na vašu osobnu sreću!

Korišćenje vune i drop graditelja uklanja ovu bol tačku u prilično velikoj mjeri. Oni se bave sa svim tehničkim glavoboljom, tako da se možeš fokusirati na druge važnije stvari, i općenito, držati te u mnogo boljem raspoloženju!