Get ready for the success…

Email: hello@example.com

Šta su drag&drop builderi web sajta

Ako osjećate da korištenje proizvođača vune i pada može biti moguća opcija za vas (gdje je dovoljno lako za vas da upravljate cjelokupnom web lokacijom, i bez da morate znati kako da se kokod], onda je vrijeme da testirate par njih da vidite koji će graditelj web lokacije možda Zapravo, najbolje je raditi za tebe.

 

Napravite sajt besplatno
Napravite sajt besplatno

S obzirom da smo ih mnogo koristili u prošlosti, napravili smo usporedbu da istakne profiće i protiv nekih od graditelja web stranica. Zavisi od toga šta ti treba, i kako voliš da koristiš njihov korisnički interfejs.

Evo nekih od graditelja web stranica koje smo koristili, neke znatno više od drugih.
Ako razmišljate o izgradnji web stranice eprivrede, Evo nekih koje smo testirali.

Da uzmemo besplatan kviz. Uzmi ovaj kviz da vidiš naše preporuke.

Korištenje građevinac na web lokaciji košta bilo gdje od $4 – $25 mjesečno, zavisno od toga na kom konstruktu web lokacije koristite, i na koji plan se prijavite.

Većina ovih web lokacija ima slobodan plan tako da ih možete testirati besplatno prije nego se obaveste. Nema vremenskog ograničenja za njihove slobodne planove, tako da možete nastaviti koristiti slobodan plan koliko god želite. Ako nemaju slobodan plan, barem će imati probni period od 2 tjedna na minimum.

Dok su plaćeni planovi mjesečno, ponavljajuće naknade, budite u vidu da je ideja da ograničite finansijske rizike.

Naš proces misli je bio–mi možemo želudac $25 mjesečno (i to je na višim mjesečnim planovima), umjesto plaćanja „nedokazanih“ građevinara na stotine hiljada dolara.

Dalje, u $25 ili tako mjesečno, mi dobijemo podršku od njihovih timova za njegu klijenata i njihov tehnički tim radi u pozadini kako bi osigurali da svi tehnički aspekti naše web lokacije budu u potpunosti upravljane.

Šta je najgore što može da se desi? Uvijek možemo otkazati naš plan sa graditelju web stranice i otići.

Ne zaboravite, možete se potpuno opustiti sa graditelja kao što možete koristiti njihov besplatni plan ili besplatan probni period. U stvari, skoro da možeš da izgradiš celu internet stranicu sa slobodnim planom a da im ne platiš ni cent.

Graditelji web lokacija će vam dati većinu alata koji vam trebaju za izgradnju funkcionalne web lokacije, uključujući i usluge domaćinstava (tako da vaša lokacija može biti objavljena na mreži), alati za kreiranje sadržaja (sposobnost da ubacite naslove, tekst, grafiku, klizačke, itd), te dizajnirati i projektabove.

Kliknite ovdje da vidite neke besplatne web lokacije koje možete početi koristiti za izgradnju web lokacije.
Kliknite ovdje da biste vidjeli neke besplatne eprivredne tačke koje možete koristiti za izgradnju prodavnice na mreži.

Sve ovo ste dobili besplatno, i da otključate još alata imate opciju da nadogradite.

Tako možete upravljati svojim finansijskim rizicima, i jednako je važno da prestanete mentalno opsesije zbog prosječne cijene za izgradnju web stranice.

Neki od tih web lokacija će vam dati besplatan naziv domena za prvu godinu ako se prijavite na njihove godišnje planove. Nakon prve slobodne godine, ona obično košta oko $20 za obnovu svake godine. Ako više volite da kupite svoj korisnički naziv domene na drugom mjestu kao što je obično jeftinije, možete kupiti naziv domena preko Gotatice, i koštat će vas oko $12 – $15 godišnje. Iz veće perspektive slika, to nije značajna razlika.