Izrada sajta po najnižoj ceni

biznis grafikon

Izrada sajta po najnižoj ceni je nešto što je moguće ako naručilac pripremi sav potreban materijal i dostavi ga u dogovorenom roku. Prilikom izrade sajta, veoma je važno dogovoriti se o vremenu potrebnom za izradu sajta. Kad naručilac bira željenu vrstu sajta u paketu najniža cena izrade sajta, onda je potrebno da izabere jedan od ponuđenih modela po kome će se raditi sajt. Ponekad je zgodno da naručilac sajta, ukoliko mu nije bitna cena izrade već karakteristike, pogleda sajtove konkurencije i ukoliko mu se svidi neki od tih sajtova dostavi link ka tom sajtu. Najčešće ljudi koji žele izradu sajta, dostave sav materijal u jednom zip fajlu.

 

Kako bi smo postigli produktivnost u izradi držatli se dogovorenih rokova, najveći problem kod izrade sajtova je usklađivanje vremena kada naručilac može da se posveti sajtu, pripremi materijala i sugestijama koje su bitne u toku izrade sajta. Zato je predlog da prilikom naručivanje sajta izaberete vreme kada ste slobodni to jest da dostavite materijal koji je potreban za izradu sajtova upravo u onom periodu godine kad niste zauzeti drugim obavezama.

Nekad se dešavalo da se sajt koji se realno završi za dva do tri dana radi više od mesec dana zbog usklađivanja naručioca sa svojim obavezama. Prema tome da bi smo na najbolji način iskoristili naše i vaše vreme pripremite materijal unapred, a kada sve budete spremili, onda nas kontaktirajte kako bi smo počeli sa izradom sajta. Naravno očekujemo da u dva do tri dana koliko traje najčešće izrada sajta za manju firmu budete dostupni to jest da na mail odgovorite u roku od nekoliko sati. Ovo je veoma važna stvar da bi smo mogli da ponudimo najnižu cenu i ujedno planiramo naše dalje aktivnosti i dogovaramo nove poslovne obaveze u domenu izrade web prezentacija.