Get ready for the success…

Email: hello@example.com

Izrada jeftinog sajta za online prodaju

Mnogi ljudi često misle da je izrada online prodavnice sve što je potrebno da bi uspešno i lako prodavali robu koju imaju u ponudi. Ono što najčešće ne znaju, to je da je izrada i održavanje online shop-a u neku ruku skuplja od drugih vrsta sajtova. Glavno kod izrade online prodavnice je da već imate stalne klijente a ako nemate klijente i novi ste u poslu, onda vam ni najskuplji i najopremljeniji webshop ne može pomoći bez velikog ulaganja u reklamu. Zato je najbolja varijanta da pre izrade web shopa napravite sajt koji će biti test verzija online prodavnice, koji neće imati sve funkcije koje online shop ima ali ćete na osnovu prodaje putem tog sajta veoma dobro moći da procenite koliko vam se isplati ulagati novca u izradu ozbiljne online prodavnice

Najbitnija stvar u poslovanju je da vam se uložen novac vrati što je moguće ranije i da izbegnete određene greške u odlučivanju do kojih možete doći ugledajući se na neki uspešan velik sajt. Najčešće se to radi o sajtu konkurencije. Da bi ste mogli videti kako funkcioniše online prodaja sa sajta, onda je najjeftinije rešenje za sam početak bavljenja online prodajom izrada prilagođenog WordPress sajta na koji ćete lako i jednostavno moći dodavati proizvode sa kog će kupci isto tako mnogo jednostavno moći da naručuju proizvode a vi ćete znati kojom brzinom i u kojoj meri će vam se uloženi novac vratiti.

Često se može zapaziti da je sajt za online prodaju urađen u wordpressu ali bez dodatka različitih pluginova veoma jednostavan za korišćenje od strane kupaca. U suštini kupac koji hoće da kupi neki proizvod sve što treba da uradi je da popuni formular sa kontakt podacima koji se nalaze na stranici proizvoda koji želi da kupi. Dakle nema dodavanja u korpu i ostalih komplikovanih stvari i registracije zbog kojih većina odustane od kupovine, već nešto slično Facebook stranici gde kupac lako može da poruči proizvod koji želi ili da vas kontaktira na neki drugi način.

Ovo prelazno rešenje je daleko jeftinije i brže od izrade online shop a opet ima skoro sve funkcije koje su potrebne za uspešnu online prodaju. Često se može dogoditi da ovo prelazno rešenje bude toliko dobro za vaš posao da vam neće ni trebati izrada online prodavnice u klasičnom smislu te reči pa ćete tako ostvariti značajne uštede.

Ukoliko želite da napravite sajt za online prodaju u WordPressu gde kupac naručuje direktno sa stranice proizvoda onda nas kontaktirajte kako bismo vam u roku od 3-4 dana napravili sajt za online prodaju.