Get ready for the success…

Email: hello@example.com

Izrada sajta samo 600€ + gratis domen i hosting na godinu dana

Izrada web sajta košta 600 eura jednokratno i u cenu je uračunat plaćen domen i hosting za prvu godinu. Osim toga imate da plaćate godišnje održavanje koje se odnosi na domen i na hosting što zajedno iznosi 3000-4000 dinara.

Domen i hosting su stvari koje su potrebne da bi vaš sajt funkcionisao. Domen se odnosi na odabrano ime koje ćete napisati na vašoj vizit karti i ostalom promotivnom materijalu kao ime vašeg sajta a hosting se odnosi na server, kompjuter na kome se vaš sajt nalazi. Server je kompjuter koji je online, koji je dostupan bez prestanka 24 časa u toku dana sve dane u godini tako da bi vaš sajt bio online uvek.

Izrada sajta košta samo 600 eura i može se platiti na pet rata u iznosima po vašoj želji u vremenskom periodu od godinu dana. Zato ukoliko želite najpovoljniju izradu sajta pozovite nas i dobićete kvalitetan sajt po povoljnim cenama uz podršku i dugoročnu saradnju.

Cilj izrade sajta je da za 600 eura dobijete kvalitetan web sajt. Osim toga prve godina ne plaćate domen i hosting i to je ono što puno znači jer prilikom izrade sajta glavna stvar je da imate napravljen sajt za kratko vreme i da vaš sajt ostvari željene rezultate. Zato izrada sajta košta 600 eura i dobijate gratis domen i hosting godinu dana. Pozovite odmah

Izrada SAJTA 600€
ŠTA DOBIJATE:
– SAJT OD 10 STRANICA
– BESPLATAN DOMEN I HOSTING GODINU DANA

PLAĆANJE ?
50% pre početka – 50% nakon završetka sajta