Izradu sajtova za muzičke bendove proširili smo našu aktivnost na izradu sajta za trubački orkestar. Ovom prilikom radi se o izradi i održavanju sajta za trubače za veselja.

Poštujući pravila da radimo sajtove za samo jednu delatnost to jest za jednog klijenta po delatnosti nastavljamo sa uspešnom tradicijom izrade i održavanja sajtova.

Sajt za vrhunski trubački orkestar Marka Danića sadrži sve potrebne elemente kako bi bio pun informacija korisnih za posetioce. Kako je trubački orkestar Marka Danića gostovao na mnogim TV emisijama i u popularnim rijalitiju Parovi izrada sajta za trubači za veselja je toga bilo pravo zadovoljstvo. Sa velikim izborom pesama, gostovanjima i pobedama na festivalima trubačke muzike trubački orkestar Marka Danića je pravi izbor za vaše proslave.

Putem web sajta možete lako ugovoriti svirku na vašem veselju a klikom na dugme za poziv, Viber poruku ili WhatsApp poruku možete ući u direktnu komunikaciju sa trubačkim orkestrom i zakazati svirku na veselju.

Preslušavanjem pesama putem audio-plejera možete čuti kako uživo zvuči trubački orkestar.

Poštujući pravilo jedan klijent jedna delatnost na jednom tržištu, ne prihvatamo druge sajtove uz napomenu da jedini trubački koji možemo prihvatiti su orkestri trubača iz Australije, Kanade ili neke države sa drugog kontinenta.