Koje funkcije vaš sajt mora da ima odmah a koje kasnije?

Kad smo tek poceli, sve smo željeli. Željeli smo sva zvona i zviždaljke koje vidimo ostale kul sajtove. Željeli smo ono što smo mislili da će biti savršena nameštaljka. Nakon što smo udarili zid nekoliko puta, shvatili smo da su naši životi mnogo prijatniji bez glavobolje koje komplekse donose. Nisu nam trebale sva zvona i zviždaljke da naš posao proradi. Ako je naš poslovni model bio nesavršen, sve kompleksnosti dizajna neće napraviti značajnu razliku. Tako smo odlučili da je najbolje da stvari budu jednostavne i nemilosrdno izrezbarite funkcije koje nam apsolutno ne trebaju, da izgradimo nefunkcionalnu, funkcionisan sajt koji je dovoljno dobar da se posao završi. Znali smo da kada zaradimo novac sa sajta, možemo se uvijek nadograditi kasnije. Da li ti sada sve treba? Hoće li vaš posao propasti ako nemate savršenu web stranicu? Preduzeća ne propadaju jer im internet stranice nedostaju zvona i zviždaljke. Ako možete da shvatite problem koji treba da se reši, Obećavamo vam da vam ne treba najnaprednija web stranica za izgradnju biznisa. Ne zaboravite, garantiramo da ćete morati ponovo dizajnirati vašu web stranicu. Može biti veliki revamp, ili samo ponovno dizajniranje dio vaše web stranice. Vi ćete napraviti mnogo izmjena na rasporedu i sadržaju kao što je bolje da shvatite šta vaš web sajt traži, i šta radi na vašoj web stranici i šta nije. Drži to na umu i planiraj shodno tome. Željeli smo da nam netko kaže za ovo. Napravite osnovnu, funkcionalnu verziju vaše web lokacije i nadogradite kasnije kada trebate. Najgora stvar koju možete uraditi je provesti mjesece i posvetiti mnogo novca gradeći web stranicu, a onda otkriti da vaš posao ne funkcionira baš dobro.

Kad smo tek poceli, sve smo željeli. Željeli smo sva zvona i zviždaljke koje vidimo ostale kul sajtove. Željeli smo ono što smo mislili da će biti savršena nameštaljka.

Nakon što smo udarili zid nekoliko puta, shvatili smo da su naši životi mnogo prijatniji bez glavobolje koje komplekse donose.

Nisu nam trebale sva zvona i zviždaljke da naš posao proradi. Ako je naš poslovni model bio nesavršen, sve kompleksnosti dizajna neće napraviti značajnu razliku.

Tako smo odlučili da je najbolje da stvari budu jednostavne i nemilosrdno izrezbarite funkcije koje nam apsolutno ne trebaju, da izgradimo nefunkcionalnu, funkcionisan sajt koji je dovoljno dobar da se posao završi. Znali smo da kada zaradimo novac sa sajta, možemo se uvijek nadograditi kasnije.

Da li ti sada sve treba? Hoće li vaš posao propasti ako nemate savršenu web stranicu?

Preduzeća ne propadaju jer im internet stranice nedostaju zvona i zviždaljke. Ako možete da shvatite problem koji treba da se reši, Obećavamo vam da vam ne treba najnaprednija web stranica za izgradnju biznisa.

Ne zaboravite, garantiramo da ćete morati ponovo dizajnirati vašu web stranicu. Može biti veliki revamp, ili samo ponovno dizajniranje dio vaše web stranice. Vi ćete napraviti mnogo izmjena na rasporedu i sadržaju kao što je bolje da shvatite šta vaš web sajt traži, i šta radi na vašoj web stranici i šta nije. Drži to na umu i planiraj shodno tome. Željeli smo da nam netko kaže za ovo.

Napravite osnovnu, funkcionalnu verziju vaše web lokacije i nadogradite kasnije kada trebate. Najgora stvar koju možete uraditi je provesti mjesece i posvetiti mnogo novca gradeći web stranicu, a onda otkriti da vaš posao ne funkcionira baš dobro.