Get ready for the success…

Email: hello@example.com

Kako želite da upravljate sajtom nakon izrade

Da li želite da imate punu kontrolu nad svojim web stranicama i da radite stvari sami? Ili želiš da predaš sav posao dizajneru/građevinarcu?

Ovo je bilo veoma važno razmatranje koje smo propustili.

Imate na umu da ako vam ne smeta da to uradite, generalno ćete morati da čekate da se završi posao, osim ako ne unajme ceo vremenski dizajner/graditelj. Vrijeme čekanja može varirati, ovisno o radnom opterećenje i opštu odgovornost vašeg izvođača.

U to vrijeme, već imamo prilagođeni sajt na stranici Wordštampe. Dok prilagođeni dizajn zvuči seksi, bilo je par problema koje nismo očekivali.

Nakon što je u to vrijeme operirao prilagođeno mjesto za štampu na par mjeseci, otkrili smo da nam se nije toliko svidjelo zbog:

Neke riječi su u sukobu sa našim dizajnom. Kada smo instalirali neke od alata/pluginsa, Slomili su neke od korisničkih osobina koje je izgradio naš investitor. Pa smo morali da platimo našem programeru da ponovo Podesi naš sajt da stvari rade. Kada sastavaliste alate koje grade različiti graditelji, nije iznenađujuće da neki od njih neće dobro raditi zajedno. To je samo dio procesa, i bilo je frustrirajuće za nas kao što smo dodali na naš mentalni teret.
„WordPress“ Nema najkorisniji dizajn rasporeda. Na primjer, ako želite dodati veliki slajdeshow na vrhu vaše stranice, možda ćete morati dodati i priključni modul ili korisnički kod japora (ako obrazac za taj šablon nema alatne pokazivnog alata prije ugrađen u raspored). Ako želite pomjeriti sadržaj sa strane, morate uređivati šifre. Izgledalo je kao da svaki put kada želimo da se ureda u dizajn, morali smo da platimo našem programercu da nam pomogne, pošto tada nismo znali kako da se šiktamo.
Zato se zapitajte: želite li potpunu kontrolu nad uređivanjem aspekata vaše web stranice, bez da znate kako da kokodite? Ili ti je u redu da predaš sve Edove (velike i male) za unajmljeni izvođači?

Ako ne želite da platite i čekate da neko uradi sve promene za vašu web stranicu, tako da možete da zadržite nivo kontrole, onda će vam graditelj vune & i drop-a biti prikladniji.

Ako imate budžet i želite da istovarite većinu stvari Zapošljeni, onda nešto naprednije kao što je WordPress može dobro raditi.