Get ready for the success…

Email: hello@example.com

Profesionalna izrada saja Zürich

​Izrada sajta Zurich zahteva kvalitetna pristupna i saradnju sa klijentom kako bi svaki detalj na sajtu bio u potpunosti prilagođen onome što je potrebno vašem poslu. Na svakom sajtu na kome radimo trudimo se da u potpunosti napravimo kvalitetno rešenje koje donosi veću zaradu vašem poslovanju. Bez obzira na vrstu posla kojim se bavite mi vam nudimo najpovoljniju izradu sajta Zurich jer mi smo najbolji izbor za vaš nastup na internetu.

Možda već imate sajt sa kojim niste zadovoljni ili imate sajt koji je napravljen pre nekoliko godina i sad je zastareo pa mu je potreban redizajn sajta, mi ćemo da uradimo sve što je neophodno da bi vaš sajt bio osvežem novim izgledom dizajniran u skladu sa najmodernijim trendovima.

Pozovite nas ukoliko vam treba izrada sajta. Ono što mi nudimo je izrada sajta za 600€ a to retko gde u Švajcarskoj možete da dobijete. Polovina se plaća avansno preko Paypal-a a ostatak kad se sajt završi i postavi na server.

Putem izrade sajta vaši klijenti će biti lakše u stanju da dođu do vas a vi ćete imati veću zaradu. Ukoliko imate restoran u Cirihu važi gosti će moći da vide izgled vašeg restorana u foto galeriji kao i jelovnik šta je na meniju, lokaciju restorana za one koji dolaze iz drugih gradova a takođe i mogućnost rezervacije mesta.

Velik broj stvari se mogu postaviti na sajt a od vas zavisi šta ćete prezentovati svojim potencijalnim klijentima. Vi birate koliko jezika treba sajt da ima i dostavljate tekstove na jezicima koje ste pisali vi ili neko od saradnika.
Sajt koji se radi za švajcarsko tržište mora da poštuje propise koji je donela švajcarska i iz tog razloga izrada sajta će u potpunosti biti u skladu sa pravilima.

Za sajt je bitno i optimizacija za pretraživače kako bi vaš sajt dospeo u povoljnu poziciju prilikom pretrage.

Glavni zadatak je da vi imate korist od svog sajta i zato smo vama na raspolaganju.
Pozovite nas putem viber-a ili pošaljite poruku.