Get ready for the success…

Email: hello@example.com

Putujte vozom povoljnije uz Srbija fleksipas kartu

NAPOMENA: Da posetite sajt Srbija voz a.d ili pogledate red vožnje kliknite ovde

SRB PLUS legitimacija

Ukoliko relativno često putujete vozom a dosad niste imali priliku da kupite SRB PLUS karticu, tj. legitimaciju, ne bi bilo loše da to učinite uskoro je vam ona daje popust u iznosu od 30% na redovnu cenu karte u jednom pravcu. Kod povratne karte realan popust koji ćete primetiti iznosi 10% jer je samom kupovinom povratne karte vama već uračunat popust od 20%.

SRB PLUS kartica ima rok važnosti 1 godinu i nakon isteka godine dana, da bi ste i dalje imali popust, treba da kupite novu.

Cena SRB PLUS legitimacije za mlađe od 26 god. i za starije od 60 god. iznosi 400 dinara a za odrasla lica od 26 – 60 godina cena SRB PLUS kartice 800 dinara.

Kako bi ste kupili SRB+ karticu potrebna vam je jedna slika veličine kao one za ličnu kartu i važeći dokument. Vaša slika se nalazi na kartici pored imena a na poleđini kartice će stajati vaš potpis.

SRB PLUS kartica, foto www.srbvoz.rs

Vreme izrade SRB PLUS kartice sa plastificiranjem je oko 4-5 minuta pa kad je budete kupovali bi trebalo doći 20-ak minuta ranije pre putovanja da bi ste sve stigli a i da se eventualno ne pravi gužva.

Srbija fleksipas – vozna karta sa izuzetno povoljnom cenom

Osim za korišćenje popusta kod kupovine vozne karte, SRB PLUS kartica vam je korisna jer vlasnicima omogućuje kupovinu posebne karte Srbija fleksipas. Karta Srbija fleksipas omogućuje vam da 8 dana u toku perioda važenja karte od 30 dana putujete vozom gde god želite u Srbiji.

Cena Srbija fleksipas karte je za mlade (do 26) – 2.000 dinara, za odrasle (između 26-60) – 3.500 dinara, a za starije od 60 – 2.500 dinara.

Karta Srbija fleksipas je takoreći kao 8 povratnih karata u jednoj karti samo što sa ovom kartom, za razliku od redovne, možete da putujete gde god želite. Slično kao i neograničeni minuti ili internet, bez obzira na udaljenost koju prelazite u toku tog dana, vi do 00:00 imate kartu za sve pravce u Srbiji.

Vozna karta Srbija fleksipas glasi na vaše ime i kod sebe prilikom pregleda karata morate imati SRB PLUS legitimaciju.

Kako izgleda putovanje sa Srbija Fleksipas kartom

Na slici je prikazan deo karte sa primerom kako treba da se upiše datum putovanja i ilustracija overe

Nakon ulaska u voz, upišite u predviđeno polje na vašoj karti dan i mesec. To morate uraditi, jer ukoliko ne bi ste upisali datum putovanja onda se po pravilu vodite kao putnik bez karte.

Kondukter overava kartu tako što vertikalno u pravcu datuma upisuje broj voza. Na isti način će biti overena karta prilikom prelaska u svaki drugi voz ako presedate ili kad se vraćate kući, tako da se pored jednog datuma može naći 3-4 overe konduktera iz različitih vozova gotovo jedna uz drugu.

Karta Srbija fleksipas je veoma korisna za one koji često putuju kao i za ljude koji vole da putuju vozom i tako obilaze gradove u Srbiji. Ko god je u poslednje 4 godine putovao vozom, jasno mu je da je sad voz daleko udobniji od autobusa. Doduše trenutno stanje pruga je takvo da se vozom ne može stići svugde a zbog reda vožnje, osim ako ne živite u Beogradu nije uvek lako iskombinovati da odete na jednodnevnu ekskurziju vozom i da se vratite u toku istog dana ali je moguće. Na primer, iz Valjeva, preko Resnika je izvodljivo otići u Niš, provesti u Nišu par sati i vratiti se istog dana uveče kući. Isto važi i za Kragujevac, Vršac, Paraćin, Čačak…

Naravno, ova karta je isplativa i ljudima koji rade u nekom udaljenom gradu pa putuju preko vikenda kući jer jedan dan putovanja vas košta samo 450 dinara (ili čak manje ako ste mlađi 26 ili stariji 60).

Red vožnje na sajtu Srbija voz je tačan jedino ako kasni neki voz onda se može desiti da kašnjenje nije uvek baš ažurirano u minut ali to ne treba da brine pošto su kašnjenja retka.