Get ready for the success…

Email: hello@example.com

Registracija domena i hosting

Domen i hosting za sajt su ono što je osnovno da bi vaš sajt funkcionisao. Drugim rečima bez domena i hostinga vaš sajt možete imati jedino kao fajlove na vašem kompjuteru. Ali svrha sajta je da ga neko vidi i upravo zato potrebno je zakupiti kvalitetan hosting jer od kvaliteta hostinga zavisi i brzina sajta i dostupnost na internetu.

Ako se budete prevarili i zakupili loš hosting on može da negativno da utiče na vaš sajt, na njegovu reputaciju i na neki način da vam smanji broj klijenata i vašu poziciju na Google pretraživaču.

Iz tog razloga kad imate kvalitetan hosting za sajt koji može izdržati veliki broj mesečnih poseta on će doprineti kvalitetu prodaje.
Osim hostinga bitan i naravno i izbor domena. Ako tražite domene morate znati da je cena domena u Srbiji često skuplja nego kada kupujete direktno putem sajtova u inostranstvu.

Najjeftiniji domeni – Namesilo.com

Možete imati i dodatni popust od 1$ ako ukucate kupon kod „srbija“ na sajtu namesilo.com

Možemo vam preporučiti jedan sajt na kome ćete uvek naći najpovoljnije cene domena. Naravno, ovo se ne odnosi samo na RS domen i ukoliko imate potrebe za nacionalni domen Srbije onda morate zakupiti domen preko domaće firme. Međutim ukoliko je vaš posao takav da vam je dobar domen kao što je .com .net .org .info .art i slični domeni onda je najbolji način da putem sajta Namesilo proverite dostupnost domena. Takođe na cenu za COM domen u Srbiji bi ste morali gotovo duplo platiti.

Ako ćete da vodite računa o kvalitetu vašeg hostinga, preporučujemo vam da uzmete SSD hosting zavisno od veličine i broja sajtova koji planirate imate preko kompanije Dream hosting a takođe povoljno možete zakupiti hosting Eunet SBB.
Više je izbor koju ćete hostingu uslugu odabrati a nas možete pozvati da bi smo vam dali savet i iskustva s obzirom da su jedna i druga kompanija da dobrim uslugama.

Za registraciju domena, ukoliko kupujete putem Namesilo sajta potrebna vam je kartica za plaćanje putem interneta a ako imate otvoren PayPal nalog možete lako platiti putem paypal-a. Ovde možete pregledati dostupnost domena i klikom registrovati domen koji želite.

Nakon toga sačekati oko pola sata nekoliko da se domen registruje i u podešavanju postavite „name servere“ na name servere vašeg odabranog hostinga. Naravno tu vam možemo i mi pomoći kod podešavanje i postavki.

Zatim sačekajte nekoliko sati i ukucavanjem domena u browser adresni bar, dobićete vaš sajt, koji će obično u početku biti default stranica hostinga sa imenom domena na ekranu.

Ako vam je potrebno povoljno održavanje web stranica možete nas kontaktirati bilo putem telefona ili Vibera.