Get ready for the success…

Email: hello@example.com

Redovno ažuriranje sajta cena

Održavanje sajta je jako važno za svaki posao, za svako preduzeće kome je u interesu da putem interneta sklapa nove poslove i dobija nove klijente.

Izrada sajta ima cilj da svaki novi sajt koji se napravi bude predstavnik ponude preduzeća, da putem sajta svi mogu da lako i jednostavno nađu odmah to što preduzeće nudi ali da bi sajt doneo pravu korist kompaniji neophodno je redovno održavanje sajta. Osim održavanja sajta u cilju dodavanja novih stvari na sajt kao što su tekstovi i ostali materijal veoma je bitno naglasiti održavanje sajta u cilju ažuriranja softvera koji pokreće sam sajt. U najvećem broju sajtova koji su urađeni osnovu čini WordPress. Svaka nova verzija WordPress-a donosi dodatna poboljšanja i ispravlja nedostatke i propuste. Iz tog razloga je važno da sajt bude konstantno ažuriran najnovijom verzijom da bi njegova bezbednost bila na preporučenom nivou.

Što se tiče ažuriranja sajtova sadržajem, to je takođe jako važno jer sajt koji se ažurira novim sadržajem će uvek biti u prednosti u odnosu na takav isti sajt na kom se nakon izrade ništa novo nije dodalo. Prednost posedovanja sajtova vam je dokazana veliki broj puta i svaki klijent i kupac koji vas je našao putem Interneta je do vas upravo došao putem sajta. Zarada koja vam je omogućena zbog sajta je zarada koju ne bi ste imali da niste sajt napravili.

Preporuka je da svaki sajt bude održavan redovno kako bi uvek bio osvežem novim informacijama.

Naša usluga obuhvata održavanje sajtova redovno i cena održavanja iznosi 80€ mesečno. U toj ceni dobijate redovno održavanje sistema, apdejtovanje na nove verzije čim se pojave i dodavanje sadržaja koji bi odredite i pisanje tekstova koji će doneti više klijenata vašoj firmi.