Meni

Vaša prodavnica treba da se pojavljuje u rezultatima pretrage

Uverite se da se vaša prodavnica prikazuje u rezultatima pretrage na Google. Sada više nego ikad, potrošači se okreću Google-u da bi pronašli prodavnice i proizvode. Uverite se da se pojavljujete kad god izvrše pretragu relevantnu za vaše poslovanje. Ako, na primer, prodajete odeću za bebe, onda želite da klijenti u blizini pronađu vaše preduzeće […]

Telefon:  064/94-22-682
Email:     kontakt@idejamarketing.com

Uverite se da se vaša prodavnica prikazuje u rezultatima pretrage na Google.

Sada više nego ikad, potrošači se okreću Google-u da bi pronašli prodavnice i proizvode. Uverite se da se pojavljujete kad god izvrše pretragu relevantnu za vaše poslovanje. Ako, na primer, prodajete odeću za bebe, onda želite da klijenti u blizini pronađu vaše preduzeće kad god pokreću pretragu za „prodavnica odeće za bebe u mojoj blizini“.

To možete učiniti tako što ćete postaviti poslovne liste na Google, Facebook i drugim platformama. Kada kreirate svoj profil, dodajte što više detalja. Oni uključuju:

Ime, adresu i broj telefona (Važno: Uverite se da su ovi detalji identični onome što je navedeno na vašem sajtu i svim drugim oglasima.)

Tačno radno vreme

Recenzije kupaca

Dosta vizuelnog sadržaja uključujući nedavne fotografije kao i virtuelni obilazak vaše prodavnice.

Potrebno je malo dodatnog vremena, ali ovo će učiniti vaš unos privlačnijim i kao rezultat, privući više saobraćaja na vaš internet sajt kao i fizičku lokaciju prodavnice.
KONTAKT

Pozovite nas ili pošaljite poruku
TEL: 0649822682

LOKACIJA