Get ready for the success…

Email: hello@example.com

​Koliko košta dobar web sajt

Poslovni ljudi koji žele da imaju dobar sajt na internetu pronalaze veliki broj firmi koji nude web sajtove. Sve firme na sličan način nude vrhunski kvalitet za 500 i više evra ali samo će neki pružiti vrhunski kvalitet po nižim cenama.

Izrada sajta po povoljnim cenama je cilj svake firme ali takođe mnogi žele da za novac koji su uložili u sajt dobiju kvalitetan i dobar sajt. Pitanje koliko košta dobar sajt je od glavnog značaja da pronađete upravo onu agenciju koja po povoljnim cenama pravi kvalitetne web sajtove.


Ušteda na ceni izrade sajta na uštrb kvaliteta nije dobra i zato je pravo rešenje pronaći optimalan odnos izrade sajta pri čemu niža cena neće uticati na kvalitet vašeg web sajta.
Kako mnoge firme prave web sajtove nalik na proizvodnju u fabričkoj traci gde sajtovi izlaze jedan za drugim bez bilo kakve promene ili razlike, izrada sajta postaje pravi izazov. Zato je izabrati kompaniju koja radi sajt veoma bitna odluka jer od nje može da zavisi kvalitet i uspeh vašeg poslovanja.
Dobar sajt ne mora da košta puno ali to ne znači da možete dobiti web sajt koji sadrži veliki broj strana za veoma malo novca. Sajt se pravi tako što osoba koja radi sajt dodaje materijal na sajt koji ste vi odredili a takođe pravi dizajn stranica i navigaciju takvu da odgovara lakom korišćenju putem mobilnih telefona.

Napravite sajt besplatno
Napravite sajt besplatno

Cilj kvalitetnog web sajta je promocija proizvoda i usluga firme koja naručuje sajt. Zato je glavna stvar da sajt bude dobar a to znači da bude dizajn estetski lep i u skladu sa poslovanjem preduzeća. Boje i  dizajn sajta su u direktnoj vezi sa bojama vaše kompanije. Vaš logo i promotivni materijal treba da bude osnova za dizajn sajta koji se pravi tako da bude u skladu sa vašem poslovanjem.
Preduzeće koje se bavi, primera radi prodajom dečijih stvari, igračaka, treba da ima sajt sa veselim bojama i dizajnom. Sa druge strane, sajt koji se bavi proizvodnjom mašina i alata treba da dizajnom oslikava ozbiljnost preduzeća i uveri posetioca u kvalitet proizvodnje.
Iz tog razloga, izbor agencije za izradu sajta je toliko važan. Web sajt koji se napravi po vašoj želji i uz sugestije web dizajnera uvek donosi najbolje rezultate. Vi znate šta treba da se nalazi na vašem web sajtu a mi znamo kako da to uradimo. Naš je cilj da sve što radimo na web sajtu bude po povoljnoj ceni ali ne možete da uvek očekujete da ćete dobiti izuzetno nisku cenu za sajt na kom je potrebno dosta sati rada.
Naš cilj je da ni u kom slučaju ne ostvarujemo profit na našim klijentima nego da novac koji zaradimo  bude isključivo cena rada u odnosu na broj sati provedenih za računarom. Zato je kvalitetan i dobar sajt lako napraviti u saradnji sa vlasnicima firmi koji znaju šta žele od svog web sajta. Dobar sajt je web sajt koji se brzo učitava na različitim vrstama uređaja – mobilnim telefonima, kompjuterima i ostalim uređajima. Dobar sajt web sajt treba da bude dobro dizajniran, dakle takav da u potpunosti podržava sliku koju želite da klijenti i saradnici imaju u vašem preduzeću. Ozbiljnost u poslovanju je ono što je bitno za web sajt i web sajt koji je dobar izgleda tako da uliva poverenje klijentima, posetiocima koji dolaze na stranice vašeg sajta.
Osim toga izrada dobrog web sajta podrazumeva da se navigacija, to jest meni na sajtu, nalazi tako da je lako uočljiva i dostupna čak i onim starijim osobama koje ne bi se mogle uvek snaći u različitim novim stvarima.
Web sajt koji je dobar i izrada dobrog sajta ne mora da košta puno jer kao što smo rekli cena izrade dobrog web sajta zavisi isključivo od vremena koje je potrebno za njegovu izradu. Kao agencija koja za svoje klijente pravi kvalitetne i dobre web sajtove, nudimo vam različite pakete sa rešenjima sajtova kako bi vaš sajt bio dobar i uspešan a vaši klijenti i vaši poslovni saradnici zadovoljni onim što vide.
Imati dobar sajt znači apsolutno podržavati uspeh u poslovanju. Da bi sajt bio dobar potrebno je na sajt staviti sve podatke koje bi, neko ko traži informacije o vašim proizvodima i uslugama, želeo da dobije. Osoba koja dođe na vaš sajt prvi put mora biti u mogućnosti da se lako i jednostavno snađe na vašem sajtu, da lako pronađe informaciju koja je potrebna, da lako pronađe cene proizvoda ili usluga i da uvek ima jasnu predstavu o tome gde se šta nalazi na vašem web sajtu.
Ukoliko se vaš sajt bavi prodajom proizvoda putem Interneta, potrebno je da se proizvod može lako naručiti bez bilo kakvih komplikovanih stvari, zbog kojih klijenti, potrošači mogu da odustane od kupovine. Zato je pitanje koliko košta dobar sajt, više pitanje ko će napraviti kvalitetan sajt po povoljnim cenama.
Ukoliko želite da sarađujete sa nama, možete da nas kontaktirate kako bi smo vam dali potrebne informacije o tome kako vaš sajt može da izgleda, kolike su cene izrade sajta i šta je potrebno da učinite vi kako bi ste nama omogućili da napravimo kvalitetan web sajt po povoljnim cenama.
Ako želite da na web sajtu dodajete proizvode, usluge, nove objave, tekstove i drugo više puta u toku meseca, sajt može da košta besplatno. Ako se pitate kako je to moguće reći ćemo vam da je to sličan način kao što dobijate besplatno telefon uz pretplatu jedina razlika je što kod nas ne postoji ugovorna obaveza već računamo na dobro poslovanje i poštenje naših klijenata sa kojima imamo saradnju.
Zato, ukoliko je potrebno održavanje sajta kod nas možete dobar sajt dobiti potpuno besplatno jedino što plaćate su troškovi za domen i za hosting koji iznos se oko 2.500 dinara na godišnjem nivou