Get ready for the success…

Email: hello@example.com

Čemu služi izrada izrada malog sajta?

Ako se pitate čemu služi izrada malog sajta, pa to bi bilo da je mali sajt ono što bi moglo biti kao početak prisustva na internetu za male firme koje do sad nisu imale web prezentaciju. U suštini pravljenje malog sajta znači da firma može da vidi bez nekih većih materijalnih izdataka kako izgleda i koliko znači kada poseduje svoju reprezentaciju na internetu.

Prednost izrade malog sajta koji sadrži jednu do dve stranice je u tome što se sa malo uloženog novca i za kratko vreme može dobiti sajt koji je u mnogo čemu bolji nego, kad neko ko traži vašu firmu putem Googla ili drugog pretraživača naiđe na stranicu koju je napravio neko ko je napravio imenik jer osim što sam dizajn tog sajta ne oslikava vašu kompaniju obično se na stranici na kojoj se nalazi vaša prezentacija to jest informacija o vašoj firmi i brojevima telefona nalaze i linkovi ka drugim i to konkurentskim firmama.

Od malog sajta ne možete očekivati da ćete imati ogroman broj klijenata jer mali sajt na sebi sadrži samo one osnovne informacije koje su potrebne da bi onaj ko traži vašu firmu upravo pronašao ono što je želeo da pronađe. Prednost posedovanje sajta je osim simbolične cene izrade, ta što možete imati dizajn sajta sa bojama i ostalim elementima koji predstavlja boje vaše kompanije, linkovima ka profilima društvenih mreža koje koristite, Google mape itd. Možda je glavna prednost što se na njemu za razliku od sajtova imenika ne nalaze linkovi ka vašim konkurentima.

Mali sajt dakle može da vam posluži kao test a ukoliko smatrate da vam je i on sasvim dovoljan za poslovanje, kod malog sajt a ne morate da brinete o održavanju sajta jer sajtovi koji imaju dve tri stranice se najčešće rade u html jeziku koji nema nikakve sigurnosne nedostatke.

Ono što je potrebno da uradite ako naručujete izradu malog sajta je da napravite jedan folder na svom kompjuteru i u njega stavite četiri pet ili šest fotografija koje želite da se postave na sajt, napišete tekst o svojoj kompaniji dakle par rečenica i o tome šta u stvari vi nudite koji je vaš proizvod i koje su prednosti koje pruža vaša firma.

Ukoliko želite možete otkucati jedan word fajl u kom možete napraviti raspored fotografija kakav želite da se nalazi na sajtu i naravno ukoliko imate otvorene društvene mreže putem kojih najčešće komunicirate dodajte, linkove ka svojim profilima kako bi smo postavili linkove ka društvenim mrežama na vaš budući sajt.

Predlažemo vam dobro prekontrolišete otkucan tekst jer bi pregledanje i ispravljanje grešaka u kucanju oduzimalo dodatno vreme što bi onda bez potrebe uticalo na povećanje cene izrade sajta.

Naravno, fotografije, ukoliko vam je lakše možete slati i putem Vibera WhatsUp, mejla ili putem VipDrop sajta.

Izaberite jedan od četiri ponuđena modela kako bi vas sad trebao da izgleda, odaberite slike i zajedno sa tekstovima pošaljite

Što se tiče troškova kod posedovanja malog sajta jedini trošak koji imate je zakup domena u naredne tri godine dobijate besplatan hosting od nas.