Get ready for the success…

Email: hello@example.com

Izrada sajta Crna Gora – Web dizajn i održavanje sajtova Crna Gora

Crna gora - Izrada sajta
Crna gora – Izrada sajta

Web sajt omogućuje vlasnicima firmi i ugostiteljskih objekata u Crnoj Gori, da pridobiju više mušterija i  gostiju pa tako uvećaju svoje prihode.

Kako bi vaša kompanija imala klijente iz svih gradova Crne Gore, potrebna vam je izrada sajta bez obzira da li posedujete firmu, restoran ili apartmane…

Posjedujete poznatu kompaniju – izrada sajta mora biti reprezentativna

Ako imate razvijen biznis i klijenti odavno znaju za vas, uvek će informacije o vašoj firmi potražiti na internetu. Bilo da je to broj telefona, radno vrijeme, spisak poslovnica, mnogo je bolje kad imate sajt na kom su sve te informacije ažurirane nego da klijenti dođu u situaciju da ne mogu pronaći tačan broj telefona, email adresu, ili neku drugu bitnu informaciju.

Otvarate svoju prvu firmu – web sajt će Vam pomoći da se brže razvijate

Ako ste novi u poslu i za vas još nisu saznali, sajt će vam pomoći da se brže probijete na tržište, razvijate svoj brend i dođete do većeg broja klijenata.

Stalna prezentacija firme na internetu

Izrada sajta Crna Gora je usluga gde sa malo uloženog novca stičete prezentaciju svoje firme na internetu. Veoma je zgodno na vizit karti ispod telefona i email adrese odštampati web adresu vašeg sajta, pa će svako lako preko sajta videti cijelokupnu ponudu koju vaša firma ima.

Vaši klijenti preko sajta saznaju za nove proizvode i promocije koje uvodite

Uz web sajt, otvaranje nove poslovnice, izgradnju novog objekta ili proširenje poslovnih kapaciteta, možete ispratiti odgovarajućom viješću na sajtu. Isto tako dodajete li novi proizvod u svoj proizvodni ili prodajni asortiman, veoma lako na sajt možete dodati proizvod u svoj katalog proizvoda gdje svi mogu da vide nove stvari koje proizvodite.

Na sajtu možete kupcima objaviti popuste, razne pogodnosti ili bilo koju važnu vijest u vezi firme i poslovanja

 

Velika pogodnost – plaćanje tek nakon 6 mjeseci

Za klijente iz Republike Crna Gora izrada sajta se plaća tek nakon šest mjeseci od dana završetka sajta uz avans od 20% prilikom započinjanja izrade sajta. Ovo vam omogućujemo da biste videli koliko koristi ćete imati od izrade sajta i ostavili vam mogućnost da sajt isplatite tek kad preko sajta ugovorite više poslova i dobijete više klijenata.